2777
2789

دیروز بهم گفت مامان دسشویی بودم انگشتم خونی شد 

من گفتم چجوری دستت با چی بریدی

گفت نه انگشتم کردم تو دودولم ی کوچولو خونی شد 

بچه ها ۵ سال نیم شه

بگین ک اون چیزی ک من فک میکنم نیس

یعنی دوروزه اعصاب برام نمونده

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

مگه میشه اینقد جلو باشه و بدون درد اخه😪

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابالفضلللللللللللللل خوب ببرش دکتر ...اخه بچه پنج ساله چرا باید دست بکنه ..... شما موقع ر.ا .بطه در مواظبت میکنید ک بیدار نباشه؟!؟

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
نترس تو بچه هاخودش ترمیم میشه

تروخدا راس میگی؟

ب ی ماما پیام دادم تو ایتا جوابمو نداد دوباره ک پیام دادم گفت ببرید ی ماما بررسی کنه

نه بابا پچه که عقلش به این کارا نمیرسه که بخواد انگشت بکن اون تو 

حتما خودشو خارونده بدنش خراش برداشته دستش خونی شده 

نگران نباش

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
ابالفضلللللللللللللل خوب ببرش دکتر ...اخه بچه پنج ساله چرا باید دست بکنه ..... شما موقع ر.ا .بطه در ...

بخدا اصلا خودمم موندم حتی ماهواره هم نداریما

رابطع در قفل حتما هیچوقت نشده سهل انگاری کنیم

مگه میشه اینقد جلو باشه و بدون درد اخه😪

نه گل ،مطمین باش چیزی نیست،من یادمه بچه بودم درحد ابتدایی فکر میکردم امجاری ادراریمه واز کنجکاوی دستکاریش کردم،بزرگ شدم همیشه استرس داشتم ولی بعد ازدواج متوجه عدم اسیبش در قبل شدم