2777
2789
عنوان

شوهرم تبش ۳۸ درجه اس خوابه میترسم تا صبح طوری شه

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 25 پست

بذار بخوابه خوب میشه مرد گنده رو چرا در حد نوزاد میدونی ۳۸ درجه که چیزی نیست ادم پتو بندازه روش همنقدر میشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار بخوابه خوب میشه مرد گنده رو چرا در حد نوزاد میدونی ۳۸ درجه که چیزی نیست ادم پتو بندازه روش همنق ...

اگه خطری نداشته باشه طوری نیس میترسم تشنج کنه یا بلایی سرش بیاد من باردارم کاری ازم برنمیاد سر شب دمای بدنش ۳۷ و نیم بود بعد که پتو انداخت شد ۳۸ میترسم تا صبح بالاتر بره

38 درجه برای بزرگسال اصلا خطرناک نیست... این تصور اشتباهی که سریع تو مریضی تب و کامل بیاری پایین... چون جلوی درمانش و میگیری.... بالاخره بدن داره با بیماری مبارزه میکنه و بالا رفتن تب طبیعی.. استامینوفن بخور حله

این نیز بگذرد.....
نمیذاره میگه سردمه خیلی مقاومت میکنه الانم رفته زیر یه پتو کلفت 

شوهر منم دقیقا زیر 2تا پتو همچین میلرزید که من ترسیده بودم پاینم نمیومد تبش قرصی که خورده ضعیفه تبشو پایین نمیاره بروفن اگه داری بهش بده مایعات بده بخوره 

اگه خطری نداشته باشه طوری نیس میترسم تشنج کنه یا بلایی سرش بیاد من باردارم کاری ازم برنمیاد سر شب دم ...

نمیره بذار زیر پتو بخوابه عرق کنه حسابی تا خوب شه بزاش دمنوش پونه و اویشن درست کن مداشتی نعنا خشک رو دم بذار براش بده بخوره سوپ درست کن ادم اینطور وقتا فقط به خواب و استراحت نیاز داره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند