2777
2789
عنوان

کیفیت رابطه🌟🌞🍃

288 بازدید | 7 پست

🆕چگونه رابطمون را عميق تر کنیم ؟!🤔🖇خاص بودن طرف مقابلتون رو قبول کنید ، همه ما در لحظه هایی آرزو می کردیم طرفمان لاغرتر،پولدارتر، رمانتیک تر ... بود.

نگاهی به #انتطاراتتان بیندازید و ببینید تاچه حد واقع بینانه هستند ؟

《انتظارات غیرواقع بینانه فقط منجر به خسته شدن شما از رابطه می شوند که یکی از مهم ترین دلایل از بین رفتن رابطه هاست .》

گاهی مهربان باشید💚

اعمال و رفتارهای خیلی کوچک که نشان دهد ""من به تو فکر میکنم "" برای حفظ رابطه لازم است ؛ مثلا همین که مرد ماشین همسرش رو ببرد و بنزین به آن بزند،  همین که زن یک فنجان چای خوب برای شوهرش درست کند ، جمع شدن رفتارهای کوچک مکدر تاثیر بزرگتری بر خوشبختی روابط زوج ها دارد تا رفتارهای بزرگ هرازگاهی .

⏰یک ساعت در هفته را به برقراری #ارتباط اختصاص دهید .

بیشتر زوج ها فکر می کنند که همیشه باهم در تماس هستند اما واقعا چه مقدار زمان؟

زوج های خوشبخت باهم حرف می زنند اما نه در مورد کارهای روزمره شان .

باهمسرتان در مورد چیزی جز کار،مسائل خانه حرف بزنید

محرک های استرس زا،آرزوها،رویاها و ارزش ها

این تغییر کوچک روح و زندگی تازه ای به رابطه تان می دهد .

👩‍⚕مراقبت و حمایت کنید

یکی از سه چیزی که زوج ها برای موفقیت در رابطه شان به آن نیاز دارند #حمایت است آن دوتای دیگر اطمینان آفرینی و صمیمیت می باشد .

🔴مهم ترین جنبه رابطه داشتن #پشتیبان است .

خیلی وقت ها مردها دوست دارند حمایت مادی کنند و زن ها بیشتر به سمت #حمایت_عاطفی گرایش دارند،  ببینید همسرتان به چه کمک و پشتیبانی نیاز دارد .

بخندید😜

در ازدواج #خنده بعنوان یک داروی خوشبختی عمل می کند ، برای جلوگیری از یکنواخت شدن رابطه باید بتوانید بین جنبه های منطقی رابطه تان با جنبه های تفریحی آن تعادل ایجاد کنید .

برای منظم بودن زندگی و امنیت رابطه تان باید کارهای خاصی انجام دهید اما هیچوقت شوخی فراموش نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزن . درکشو از زندگی مشترک بدون . اگر زیادی غرق چیزای دیگست مشاوره برو 🚶‍♀️

اعتماد حرف اول رابطه رو میزنه ک ندارم 

طرف مقابل ذره تلاش نمیکنه برای جبران اشتباه

مشاوره‌ای هم نمیاد🙂

پس این رابطه نیست . چرا موندی تو منجلاب؟؟

می‌دونم رابطه نیست عشقم نیست ولی خودمم نمیدونم چرا موندم شاید از طلاق میترسم شایدم از دلتنگی بعد جدایی و یا وابستگی کاذب دارم 

می‌دونم رابطه نیست عشقم نیست ولی خودمم نمیدونم چرا موندم شاید از طلاق میترسم شایدم از دلتنگی بعد جدا ...

پس دنبال چیزی باش تو تاریکی گلم 

خودت رو سرزنش نکن 

گاهی وقتا نیازه خودتو گول بزنی ک زندگیت عالیه🙈