2821
2789

خیلی احساس پوچی میکنم ی دختر ۴ ساله هم دارم سرم سنگینی میکنه همش خواب درست درمون ندارم یعنی نمیتونم بخوابم مشکل از خودمه وگرنه دخترم اذیتی نداره همش کار خونه و غذا یکنواختی دیونم کرده حس خوبی ندارم نمیدونم باید چیکار کنم://///

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
حرف دل منه صبا کی پامیشی

از ساعت ۷ صبح هی تو خواب و بیداریم البته میگم ک توی طول شبم خواب درستی ندارم همش بیدار میشم

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبح برو پیاده روی خیلی تو روحیه تاثیر میزاره

اخه پس دخترمو چیکار کنم؟؟؟

صبح برو پیاده روی خیلی تو روحیه تاثیر میزاره

یکی مثل من تا راه پله هم اجازه ندارم برم چه برسه پیاده روی... هرموقع شوهرم گفت باهاش میرم بیرون... بخاطر همین بعضی وقتها 15یا 10 روز هم میشه بیرون نرفته باشم

یکی مثل من تا راه پله هم اجازه ندارم برم چه برسه پیاده روی... هرموقع شوهرم گفت باهاش میرم بیرون... ب ...

عزیزم بهش مهربونی کن وبا محبت دلش  رام میشه یکی از خانومای فامیلمون هروقت دخترا دور هم جمع میشدیم بهمون میگفت همیشه فک کنین زن دومین .دیدی زن دوم چجور با زبون بازی و محبت و هزار جور ادا یه مرد و به چنگ میاره، شما هم همون جوری باشین .مردا زودی تو دست میان