2777
2789

خدایی نکرده ام است نیس؟!-

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

وای منم دقیقا همینم .کاش اگه کسی میدونه بگه.. یه نفر گفت شاید دیسک کمر و تاثیر دیسک بر اعصاب محیطی باشه دیگه نمیدونم 

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نرفتی؟

منم پای چپم از ساق پا تا نوک انگشت پام هفت هشت سال میشه که گزگز میکنه و خواب میره وقتی هم دراز میکشم فقط میخوام سنگینی رو همون پام بیوفته علتش کسی میدونه از چی میتونه باشه؟؟

دکتر نرفتی؟ منم پای چپم از ساق پا تا نوک انگشت پام هفت هشت سال میشه که گزگز میکنه و خواب میره وقتی ...

من دو روز احساس سرما میکنم تو ساق پام یهویی

باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 
یاخدا 🥺🥺

نمیخوام بترسونمت ولی یکی از اطرافیانم همینجوری بود گاهی اوقات بعضی از اعضای بدنش رفت میکرد آزمایش داد متوجه شدن ام اس داره 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

نمیخوام بترسونمت ولی یکی از اطرافیانم همینجوری بود گاهی اوقات بعضی از اعضای بدنش رفت میکرد آزمایش دا ...

علائم دیگه نداشت؟

علائم دیگه نداشت؟

چرا به آب حساس شده بود و اصلا دوست نداشت حموم بره 

از اعصابشم بود خیلی فشار روانی داشت چون در طی سه ماه هم شوهرش و هم پدرش رو از دست داد

چرا به آب حساس شده بود و اصلا دوست نداشت حموم بره  از اعصابشم بود خیلی فشار روانی داشت چون در ...

خوب من امروز دو ساعت تو وان بودم از آب خوشم میاد

خوب من امروز دو ساعت تو وان بودم از آب خوشم میاد

اوکیه 

ولی تا آزمایش ندی معلوم نمیشه 

شایدم کم خونی داری

وای منم دقیقا همینم .کاش اگه کسی میدونه بگه.. یه نفر گفت شاید دیسک کمر و تاثیر دیسک بر اعصاب محیطی باشه دیگه نمیدونم 

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست