2777
2789

دوماهه قهرم و بهش ن زنگ ن سر میزنم خوشم نمیاد ازش از بس که تیکه پرون و عقده ایی طلقت نداره جلو پدر شوهرم حتی ی رژ بزنم حسودیش میشه بعدم خیلی تیکه پرونه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا این دنیا ارزش هیچ قهرو کینه ندارع اگه قهرید شما آشتی کن خیال خودت راحت میشه ایشون هم نخاستن حداقل وجدانت راحته ک بی احترامی نکردی.

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

من قهرنیستم،ظاهرااوناقهرن که به درک،من رفتم سفر خونه پدرم برگشتم دیدم کلی زیراب منو زدن پیش شوهرم وقهرکردن،نوه شون هم مهم نیست حتی واسشون

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من ی مدت بخاطر اینکه خیلی تو زندگیم دخالت میکرد و باعث شد قهر کنم با شوهرم .باهاش قهر بودم اما بخاطر شوهرم مجبور شدم آشتی کنم .اما خب دیگه از چشمم افتاده و کلا زیاد بهش نزدیک نمیشم  سعی میکنم نبینمش 

من قهر بودم البته با خواهرشوهرام ولی خانواده شوهرم هم بخاطر دخترشون  بامن قهرکردن خودم رفتم آشتی کردم چون خونمون طبقه پایین پدرشوهرم ایناس روزی ۳ بار چشم توچشم میشم باهاشون مجبور شدم پاپیش بزارم و آشتی کنم 

من قهرم و میخوام آشتی کنم و همش قیافه میگیره و امروز اومده پارک قشنگ پشتشو کرده بهم نشسته یک کاری می ...

خب پس ولش کن شما احترامتو گذاشتی.بزار قهر بمونه.

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂