ترکیده_تونم مدیر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 عنوان کیا گربه دارن بیاین کمک🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 174 پست بچه ها من واقعااا عاشق گربه هام😍😍حالا عصر ی بچه گربه کنار خونمون دیدیم بدون مامانش،همینطور ناله میزد و مث اینکه گشنست،شیر بدون لاکتوز هم پیدا نکردم..چی بهش بدم بخوره ؟؟ اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜 1402/02/06 | 23:07 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maygol2 عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 7307 سفیده تخم مرغ ابپز خیلی خیلی کم باید داده بشه وگرنه خیلی مضره و باعث مرگشونم میشه حتی الان چک کردمسفیده بدون نمک ضرر نداره
ترکیده_تونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 یه ماه شده یا نه؟نوزاده؟ نوزاد چند روزه س اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
niaaayeshh عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 2348 هروقت این بحث میشه توی سایت نمیتونم بیام چون یهو ادمای بی فرهنگی رو میبینم که یه عالمه انرژی منفی میدنو از اونجایی که من عاشق این فرسته هام تا مدت ها حرف و انرژی منفیشون رهام نمیکنه و غصه میخورم بابت اون فرشته هایی که خدایی نکرده قراره گیر اینا بیوفتن درنتیجه نمیام توی این تاپیک ها .. مگه اینکه کمک فوری لازم داشته باشه کسی
ترکیده_تونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 شیر معمولیم میخورن شنیدم باعث دلدردشون میشه اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
ترکیده_تونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 هروقت این بحث میشه توی سایت نمیتونم بیام چون یهو ادمای بی فرهنگی رو میبینم که یه عالمه انرژی من ... منم عاشقشونم بخداانقد مراقبشم ک نگو با آرامش رو پاهام خوابیده😍 اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
niaaayeshh عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 2348 نوزاد چند روزه س عزیزم براش شیرخشک مخصوص گربه هارو از پت شاپ بگیرخدا خیرت بده اگه مطمئنی مادرش برنمیگرده ، چون یه وقت میبینی رفته ولی برمیگرده یه چند وقت نگهش دار اگه شرایطشو داریاگه نداری هم بسپار به این واگذاری ها و .. تا براش سرپرست پیدا کنن
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4631 گربه خای خیابونی با کلاس نیستن ماست بزار جلوش بخوره ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
میوعلیکم عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 23125 نوزاد چند روزه س اوه چند روزس فکر نکنم بتونه غذا بخوره شیر بدون لاکتوز بخوره اونم پیدا نمیشه ولی مرغ آبپز بدون نمک بده اول مرغ له کن که بتونه بخوره 🐈⬛❤️🐾
بهار۳۰۳۸ عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 46676 استارتر:بچه ها به گربم جز شیر چی بدم بخوره بعضی ها:واای من از گربه متنفرم فک کردی مثلا بازیگر مشهو ... 😐😐😐😂
ترکیده_تونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1730 مرغ آبپز کن بدون نمک بده بهش مرسی عزیزم♥️😍 اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
alone_angel عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9866 شاید مامانش رفته دنبال غذا. اگر جابجاش کنی شاید دیگه نتونه پیداش کنه نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
شیرموزخانم عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2860 منم عاشقشونم بخدا انقد مراقبشم ک نگو با آرامش رو پاهام خوابیده😍 تروخدا عکس بده عزیزم ببینمش😍
آی_ام_یونیک عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2917 سفیده تخم مرغ آبپز مرغ آبپز بدون ادویه و سیرو پیاز نه سفیده حالش بذ میکنه
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4631 نوزاد چند روزه س اگه چندروزس باید شیرخشک مخصوصشو بگیری جون نمیتونه غذا بخوره هنوز ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃