2777
2789

سلام خانم های عزیز

من معمولا اتوبوس سوار نمیشم. امروز سوار شدم و وقتی فقط هزینه خودم رو حساب کردم راننده شاکی شد که چرا هزینه بچه رو نمیدی. بهش گفتم فقط ۴ سالشه. اونم گفت مگه شما برای لباسش هزینه نمیدی؟ برای اتوبوس هم باید هزینه بدی. من همونجا برای دخترم هم پرداخت کردم، اما بهش گفتم هیچ جای دنیا برای زیر ۵ سال هزینه نداره. بهم گفت لااقل برای بچتون ارزش قائل باشید. دیگه جوابش رو ندادم چون به نظر معتاد هم بود  کسی میدونه قانونا از چه سنی باید پرداخت کرد؟ خودم سرچ کردم چندجا دیدم زده زیر ۵ سال رایگانه اما از درست بودنش مطمئن نیستم. شما خبر دارید؟ از چه سنی پرداخت میکردید؟

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بستگی به راننده داره

من یه مدت با تاکسی پسرم رو میبردم مدرسه دونفر میشد ۸تومن بعضیا ۱٠میدادم برگشت نمیدادن

بعضیا ده میدادم ۶تومن برگشت میدادم، گفتم پسرم رو حساب کنید، گفتن نه خواهر من برای هیچ کودکی کرایه نمیگیرم

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
وا چرا نداره هركس سوار شه هزينه داره مگ ب سن و سال!

آره عزیزم. برای سن های پایین خیلی چیزا رایگان یا حداقل نصف قیمت هست. حتی اگر سرچ کنی تووی گوگل خیلی از خبرگزاری های رسمی این موضوع رو زدن. فقط اخبارش مال ۳، ۴ سال پیشه نمیدونم هنوز هست یا نه

نمیدونم, ولی گفتن کرایه ها 40 درصد گرون شده , ولی از 2500 شده 4200  در روزهای تعطیل هم 6300 

حقوقمون هم گفتن 27 درصد زیاد میشه هنوز مثل پارسال حقوق میدن تازه کارمند دولتیم 

گلم بستگی به راننده داره من یه مدت با تاکسی پسرم رو میبردم مدرسه دونفر میشد ۸تومن بعضیا ۱٠میدادم بر ...

چی بگم والا. منم با اینکه کم سوار میشدم تا حالا هزینه نمیدادم. امروز خیلی تعجب کردم. به انصاف راننده هم بستگی داره.

نمیدونم, ولی گفتن کرایه ها 40 درصد گرون شده , ولی از 2500 شده 4200  در روزهای تعطیل هم 6300&nbs ...

والا بعید نیست که بگن امسال نوزادا هم کرایه اتوبوس بدن!

اول اینکه شرکت اتوبوسرانی ادم معتاد استخدام نمیکنه

اگ نقد حساب کنید پول برای رانندس اگ کارت باشه حساب شرکته 

اگ بچه روی صندلی باشه باید حساب کنید حالا چه کارت چه نقد 

ولی اگ بغلتون بود و کارت داشتید بچرو حساب نکنید

اگ نقد بود از راننده باید سوال کنید