من معمولا اتوبوس سوار نمیشم. امروز سوار شدم و وقتی فقط هزینه خودم رو حساب کردم راننده شاکی شد که چرا هزینه بچه رو نمیدی. بهش گفتم فقط ۴ سالشه. اونم گفت مگه شما برای لباسش هزینه نمیدی؟ برای اتوبوس هم باید هزینه بدی. من همونجا برای دخترم هم پرداخت کردم، اما بهش گفتم هیچ جای دنیا برای زیر ۵ سال هزینه نداره. بهم گفت لااقل برای بچتون ارزش قائل باشید. دیگه جوابش رو ندادم چون به نظر معتاد هم بود کسی میدونه قانونا از چه سنی باید پرداخت کرد؟ خودم سرچ کردم چندجا دیدم زده زیر ۵ سال رایگانه اما از درست بودنش مطمئن نیستم. شما خبر دارید؟ از چه سنی پرداخت میکردید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا چرا نداره هركس سوار شه هزينه داره مگ ب سن و سال!
آره عزیزم. برای سن های پایین خیلی چیزا رایگان یا حداقل نصف قیمت هست. حتی اگر سرچ کنی تووی گوگل خیلی از خبرگزاری های رسمی این موضوع رو زدن. فقط اخبارش مال ۳، ۴ سال پیشه نمیدونم هنوز هست یا نه