2777
2789
عنوان

میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 50 پست
هر روز درد میکرد؟ 

نه بعضی وقتا یهو شلاااااق میزد سمت چپ سرم بعض وقتا تا شونه چپمم میزد درحد مثلا ۱۰ ثانیه  اماا خیلیییی درد داشت التماس میکردم‌ک ادامه داره نشه همون ۱۰ ثانیه جونم درمیومد

منم همینطوری بودم با دارو خوب شده بودم ولی متاسفانه بعد ۳سال برگشت  دوباره دارم دارو مصرف میکن ...

خیلی بده میگیرن الانم سردرد دارم دیوانم کرده

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ان‌شاءالله هر بیماری دارید شفا پیدا کنید

فدات بشم همچنین شما عزیزم 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
من نورالژی اکسیپتال داشتم از ۵ سالگی سر درد شلاقی میزد لامصبببب اخرش ی جراج مغز و اعصاب خوبم کرد با ...

خداروشکر خوب شدید

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

اصلا از سردرد دارم میمیرم

الهی عزیزم من دو ساله کامل هر روز سردرد میشدم دو سه دوره دپاکین خوردم خوب نشدم آخر دکتر برام قرص توپیرامات نوشت خوب شدم 

ولی تو اوج سردرد که بودم یه دانشجوی پزشکی بهم گفت برو دکتر مغز و اعصاب فلان قرص رو بهت بده اصلا متاسفانه یادم نمیاد اسمش چی بود شمام یه دکتر حاذق سر بزن شاید همون رو به شما بده

نه بعضی وقتا یهو شلاااااق میزد سمت چپ سرم بعض وقتا تا شونه چپمم میزد درحد مثلا ۱۰ ثانیه  اماا خ ...

وا

آخه منم پشت سرم تا چشام درد میکنه 

رفتم دکتر میگه بخاَر گرفتگی عضلانی کتفه 

حالا چ قرصی خوردی قرص اعصاب بود؟ و اینکه نوروبیون منم میزنم هر هفته 

میخوام ببینم مثلا چند وقت یبار بزنیم ضرر نداشته باشه! میگن اخه باعث سنگ کلیه میشه

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
کیسه نمک درست کن مواقع لزوم داغش کن بزار روسرت

ممنون عزیزم بابت راهنمایی چشم انجام‌میدم

نور گوشی بیشتر اذیتت میکنه ی مسکن مثل میگراکیم بخور بخواب.ان شاءالله رفع بشه 

اره ب نور خیلی حساسم چشم عزیرم ممنونم 

با پوست و استخوان درکت میکنم ...منم میگرن دارم میگیره وحشتناک اون لحظه آرزوی مرگ دارم خوب هم که بشم ...

آره خیلی وحشتناکه دردش 

وا آخه منم پشت سرم تا چشام درد میکنه  رفتم دکتر میگه بخاَر گرفتگی عضلانی کتفه  حالا چ ق ...

من خیلی اعصابم ریخته بود بهم یادم نمیاد قرصاش چی بود ۶ماهیی خوردمش همششش خوابم میومد همش میخوابیدم

نروبیون هم تقویت اعصاب لازم بود

انقدر حساس بودم

روی نور حساس بودم

روی صدای یخچال حساس بودم

مغزم دوس داشتم بکوبم ب دیوارکلا سبک زندگیمو عوض کردم

گوشی ب حدقل رسید خوابمو درست کردم‌تفریح تو زندگیم‌آوردم

ورزش کردم

خوب شدم

دوستان ممنونم بابت راهنماییتون با اجازتون من برم این کارهایی که گفتید رو انجام بدم بعدا میام ب پیام هاتون میخونم ممنونم از تک تکتون🙏