2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا منو ببخشه میگم شاید مریضیم زیاد بشه و بمیرم

به نظر من ناشکری نکن بسپار به خدا تو درمانت و شروع کن با این چیزا کسی نمرده عمرم دست خداست فقط خودت و بیشتر عذاب میدی اذیت میکشی همین نفسی که راحت میکشی نشونه رحمت خداست بعضی ها آرزوی یع نفس کشیدن راحت دارن

به نظر من ناشکری نکن بسپار به خدا تو درمانت و شروع کن با این چیزا کسی نمرده عمرم دست خداست فقط خودت ...

با روحیه خراب چکار کنم. هرچی خدا رو صدا میزنم نمیشنوه😭

با روحیه خراب چکار کنم. هرچی خدا رو صدا میزنم نمیشنوه😭

چرا مادوست داریم هر موقع دلمون خواست خدا دعاهامون و اجابت کنه با دل ما راه بیاد بع نظر مت خودخواهی این همه نعمت و رحمت خدارو نبینیم همین که هستی نفس میکشی میتونی بنویسی دردودل کنی گریه کنی خودت و خالی کنی با گلایه هات جای گرم و لقمه نانی به خداوندی خدا قسم برای بعضی ها اینا آرزوست بعضی موقع خدا صلاحه بنده شو بهتر از خودش میدونه ببخشید دوستم زیاد حرف زدم ولی من زیاد شنیدم وتجربه کردم خدا خیلی وقتا جایی به من حکمتش و نشون داده که ناامید از درگاهش بودم از قدبم گفتن عجب صبری خدا دارد

چرا مادوست داریم هر موقع دلمون خواست خدا دعاهامون و اجابت کنه با دل ما راه بیاد بع نظر مت خودخواهی ا ...

ممنون که برای گفتن وقت گذاشتی. اما خب بنده ی خدا به اندازه خدا صبر نداره. کاش خدا صبرمون هم زیاد  میکرد😔