2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر بار به یه روش جدید بهش می دم
آب پرتقال براش می گیرم و چون میوه دوست داره اکثرا توش که میریزم می خوره
ولی ممکنه پسرت کلا هیچ جوری نخوره پس برو سراغ برنامه تغذیه ای مناسب تا همه ویتامین ها به خصوص آهن رو جذب کنه
در ماه ه اگه میتونی براش جگر کباب کن و قبل و بعدش بهش ماست یا شیر نده تا جذب بشه
تو سوپش حتما جعفری بریز
تو آشش بیشتر جعفری و اسفناج بریز
هر روز حتما میوه بهش بده و بهتره میوه رو بعد از غذا های آهن دار بهش بدی تا جذب آهن رو بالا ببره
چای به بچت نده مگه چای سبز اون هم کم چون وقتی قطره آهن نمی خوره حیفه ذخیره آهن بدنش رو هم از دست بده
اللهم عجل لولیک الفرج
پسر من یک سال و نیمشه و لجباز شده
فقط چیزهایی رو می خوره که خودش بتونه بخوره
ژله رو بردار و به جای دو لیوان یک لیوان و نیم توش آب جوش بریز
یک پیاله برا پسرت بذار کنار و توش موز رو خیلی کوچیک و نگینی کن و بعد از اینکه دماش پایین اومد قطره آهن دو روزش رو توش بریز و بگذار سفت بشه و بده دستش تا خودش با بازی بخوره ژله چون ویتامین ث هم داره برا جذب آهن خوبه
اللهم عجل لولیک الفرج