2777
2789

خانوما فردا امتحان شهری دارم .بار اولم.

شما چندمین بار قبول شدید؟؟؟

چی ازتون امتحان گرفت ؟؟؟

اگه رد شدید دلیلش چی بود؟؟؟؟؟

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

اولین بار قبول شدم

همه چیو ازم خواست

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بار قبول شدم همه چیو ازم خواست

عبور از مانع دنده عقب هم گرفت

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

من دلیل اول رد شدم چون بلد نبودم کولر روشن کنم دفعه دوم نتونستم پارک کنم دفعه سوم راهنما نزدم دفعه چهارم قبول شدم 

ولی امتحانو همون اول قبول شدم

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها

دفه سوم قبول شدم 

دو دفه قبل خاموش میکردم .توقف ممنوع وایسادم. از شدت استرس گاز و ترمزم یارم رفته بود 

پارک دوبل و دور دو فرمان و اینا امتحان گرفت 

سه نفرم پشت سوار کرده بود بیشعور