eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 عنوان بیایین عکس 75 بازدید | 6 پست تصویر ماهواره مدیا استار سیاه سفید شده چطوری درستش کنم؟؟کدوم دکمه رو بزنم؟؟لطفا بگین میخام فیلم ببینم ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم 1402/02/06 | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5603 عکس باز نمیشه رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 عکس باز نمیشه همینطوری نمیتونی کمک کنی؟ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5603 همینطوری نمیتونی کمک کنی؟ دکمه هارو دونه دونه بزن یکیش مربوط به تصویره گزینه هاشو بزنی درست میشه رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 دکمه هارو دونه دونه بزن یکیش مربوط به تصویره گزینه هاشو بزنی درست میشه اخه بعضیاش کار نمیکنه لعنتی زدم همشو ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5603 اخه بعضیاش کار نمیکنه لعنتی زدم همشو 😑شاید هموناباشن که کار نمیکنن باتری کنترلو عوض کن اگه امکانش هست اگه هم نیست حالا یه شب فیلمتو سیا سفید ببین😁 رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️