2777
2789
عنوان

جواب این آدمو چی بدم

674 بازدید | 27 پست

خانما من کلا زیاد اهل گوشی و فضای مجازی نیستم پیام هامو معمولا دیر میبینم گوشی هم سایلنته و اغلب جواب نمیدم بعد یکی از دوستام چند بار پیام اینا داده من دیر جوابشو دادم چند بارم بهم تیکه انداخته که تو از وقتی که پزشکی قبول شدی اینطوری شدی و اینا با شوخی گفته بعد امروز یه پیام ازش دیدم که واسه روز یکشنبه بود من  امروز دیدم متنشو پست بعد میگم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارمیتا اگه بهت برنمیخوره و دوباره نمیخای خودتو بزنی به کوری

شماره شفیعی رو  بفرست

اگه هم نمیفرستی به درک

از ی قبرستونی پیدا میکنم.

کوری از خودته که فکر میکنی بقیه هم اینطورین چقدر بی ادبی خجالت بکش با طرز حرف زدنت خوب تربیتت رو نشون دادی نمیخوام جوابت رو بدم چون برعکس تو اینقدر سطح فرهنگی و تربیتی خانوادم بالاست که یادم دادن که جواب آدمایی مثل تو رو ندم شماره شفیعی هم برو از همون قبرستونی که میگی پیدا کن واقعا برات متاسفم خیلی بی ادبی😒😒 جواب من

ارمیتا اگه بهت برنمیخوره و دوباره نمیخای خودتو بزنی به کوری شماره شفیعی رو  بفرست اگه هم نمیف ...

بگو‌ حلوا یادت نره دوست جونی😂🖖🏼

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓

در ضمن اگه از روز یکشنبه جواب اراجیفت رو ندادم چون ندیدم وگرنه زودتر پیامی که لایقشی رو برات میفرستادم وقتی میخوام پیامی رو بنویسی اول فکر کن بعد بنویس تا مجبور نشی بعد دو روز پاکش کنی

منم بدم میاد از دیر جواب دادن

سیندرلا اگه به عقب بر میگشت هیچوقت یه پرنسس نمیشد💙 بیخیال گذشته و همه روابط و آدمای سمی       تموم شدش!                                                     از چی میترسی؟ وقتی از سخت ترین شبای زندگیت بدون اینکه به کسی چیزی بگی گذشتی...🙃                     

اینا جدیده چی بهش بگم؟ دوست داشتم پاک کردم

اره فرهنگ تو و خانوادت خیلی بالاس
کاملا مشخصه
شمارشو پیدا کردم
از ۴ نفر راجبه اخلاق خودت بپرسی بهت میگن

از این به بعد هم هرچی بین ما بود تموم شد.  
اصلا هم همو نمیشناسیم
مثل دو تا غریبه

حالا که انلاینی سین کن 

مگه نمیگی اگه زودتر انلاین میشدی جواب میدادی