2777
2789
عنوان

میخوان جشن روز معلم بگیرن

610 بازدید | 25 پست

بگین حوصله نداشتم بخونم با چندتا فحش ازتون پذیرایی میشه(شوخی کردما)  

خب طبق معمول یه مقدمه میگم  

من سرپرست خواهرزادم هستم

خواهرزادم یه معلمی داره به نام خانم بهمنی بعد یه دسته بچه ها هستن که به شکل دیوانه واری عاشق این خانم هستن اسمشون بهمنی لاوره  

کلاس شیشم هستن

خانمه هم خیلی خوشگله و مهربونه من دیدمش عاشقش شدم اینا که دیگه جای خود دارن

یه خانم شفیعی دارن معلم ریاضی کلا میاد غر میزنه میره بچه هارو ول کرده به امون خدا

یه خانم مقصودی فارسی هم هست خانم خوبیه اونم بدی نیست

خانم بهمنی به شدت پیگیر درسشونه خیلی معلم خوبیه

راستی خانم بهمنی معلم علومه

شنبه اینا(بهمنی لاورا مثلا) با معلم های درس های اصلی دارن

ولی سه شنبه که روز معلم هست با اونای دیگه دارن و اینا فقط میخوان برا معلم درسای اصلی بگیرن به مامانا هم ربطی نداره برنامه خودشونه کلا

مامانا جمع شدن پول جمع کردن هرکی 200 تومن میده کارت هدیه میگیریم

اینا خیلی خیلی از خانم شفیعی بدشون میاد.خانم مقصودی رو هم یکم دوست دارن ولی عاشق خانم بهمنی هستن

میخوان شنبه زنگ دوم که با خانم بهمنی دارن سوپرایزش کنن

البته زیاد زشت هم نمیشه چون معلمارو که می شناسید میرن همدیگه رو خبر می کنن

حالا برنامه ریختن هرکی یه چیزی بخره میخوان کیک یخچالی و مینی کیک و ریسه و بادکنک و بمب شادی(میخوان معلمو دق بدن)و رز سفید(خانم بهمنی رز سفید دوست داره امروز سوال پیچش کردن  )بگیرن

یه ماگ هم از طرف خودشون پول جمع می کنن میگیرن واسه خانم بهمنی یادگاری باشه براش

همه این وسایلا هم واسه خانم بهمنیه  

هرکی هم اگر دوست داشت از طرف خودش چیزی میگیره

شنبه زود تر میرن کادو هارو کادو پیچ کنن

ولی زنگ اول که تموم شد سریع میخوان تزئیناتو انجام بدن اماده کنن همه چیو

زنگ اول با خانم شفیعی دارن تزئین نمی کنن که اون نفهمه

یعنی در این حددد عاشق این خانم بهمنی هستن

ولی جوریه فقط خانم بهمنی سوپرایز بشه

تازه کلی تعریف میکنه میگه قراره خانم بهمنی که اومد تو کلاس یهو بمب شادی بزنن بنده خدا سکته کنه

تازه کیکشونم بنفش و سبزه(رنگ مورد علاقه خانم بهمنی) و شکلاتی(طعم مورد علاقه خانم بهمنییییی)

به نظرتون اینا دیوانه شدن؟ امسال بخوان برن از این مدرسه چجوری از خانم بهمنی دل بکنن ؟ 

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاده ذوق دهه شصتیا برا روز معلم افتادم

منم یاد جشنایی که واسه معلم خودمون که خیلی دوستش داشتیم می گرفتیم می افتم

عزیزمممممم خدا حفظش کنه 

ای کاش میشد برگردیم به اون دوران که برای روز معلم یه عالمه برنامه ریزی میکردبم 🥺

یادش بخیر 🥺🥺🥺

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
حالا یه جشن کلی میگرفتن چه اشکال داره ،بعد کادو بهتره رو بدن خانم بهمنی

اینا بدجور کینه دارن از شفیعی

عزیزمممممم خدا حفظش کنه  ای کاش میشد برگردیم به اون دوران که برای روز معلم  یه عالمه برنا ...

ایییییی اره اصلا نمی تونستیم صبر کنیم که روزش برسه کلی برنامه داشتیم همیشه هم اونجور که تو ذهنمون بود نمی شد نمی دونم چرا  

ایییییی اره اصلا نمی تونستیم صبر کنیم که روزش برسه کلی برنامه داشتیم همیشه هم اونجور که تو ذهنمون بو ...

اره😁😁

حاضرم چند سال از عمرم کم بشه ولی به اون زمان برگردم 🥺

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

من دبیرم. دبیرستانیا تبریکم دیگه نمیگن😂

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن