2777
2789
عنوان

با راننده اسنپی که پیام میده چیکار کنم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاکش کن یا جواب نده اکثرا هم سواستفاده میکنن من یکبار مریض بودم نمیتونستم برم دارو بگیرم گفتم برام بیار میتونی این حرفا بعد کلی حرف ازم کشید سفر لغو کرد همون موقع نگفت 

برام گزارش هم زده بود چقدر هم زنگ زده بود ک بیا باهم بریم 

بعد مردا میگن کار نیست اخه مرد احمق وقتی الان همه چیز گرونه اوضاع اقتصادی بده بچسب به کارت . چرا دنبال اینجور کارها میری اخرش اخراجت کنن بعد زبونت درازه که کار نیست . خارجیا همین چیزا رو از ایرانی ها دیدن بخاطر همین هر کشوری ایرانی جماعت رو قبول نمیکنه چون ادم کاری تو ایران کم پیدا میشه جوری که عربستان اصلا از ایرانی جماعت خوشش نمیاد . وقتی ادم سرش به کارش باشه و دنبال هوس بازی نره کارهم هست زیادم هست ولی یه عده مسیولیت پذیر نیستن اینجوری بیکار میشن بعد میگن کار نیست 

واقعا تو اسنپ یه مشت آدم بی شخصیت. ریختن یبار اسنپ درخواست. دادم اولش بهش گفتم آقا من بریم عابر بانک پول داشت بریم اگه نداشت شما برو گفت باشه اوکیع منم رفتم کارتمو نگاه کردم توش پول نداشت بعدگفتم پول نداره شما برو داد و بیداد کرد یعنی چی پول نداره باید به من هفت هزار تومان بدی ای پول نداری غلط می‌کنی سوار ماشین میشی چیزم دهنت بعد یه آقا اومد هفت تومن رو داد موبایلم رو به عنوان امانت گرفت آقا فردا رفتم از آقا موبایل رو بگیرم گفت از این هم بعدش اومد پونزده تومن گرفت آقا منم پول رو بهش دادم موبایل رو پس گرفتم بعد آقا هی امروز فردا نگو این آقا کارتن موبایل رو گذاشته خونش آقا گفتم کی میاری هی امروز فردا کرد با صاحاب کارش صحبت کردم شمارشو گرفتم گفت گذاشته تو مغارش منم رفتم گرفتم اومدم خلاصه یبارم غلط کنم سوار اسنپ بشم هم بیشعور و فحاش هستن هم تو پاچه کن آره بماند که قبلا راننده اسنپ ها. به مسافر تجاوز می‌کردن  یه بنگاهی هم بودم یارو خودش اسنپ بود یه خانوم گزارش اون آقا رو داده بود بعد اسنپ به راننده گفته بود ولش کن یعنی پشتیبانی افتضاح زنگم زدم گزارش دادم انگار نه انگار 

واقعا تو اسنپ یه مشت آدم بی شخصیت. ریختن یبار اسنپ درخواست. دادم اولش بهش گفتم آقا من بریم عابر بانک ...

بیشتر مردا همین کارارو میکنن ما تو کل جهان هیچ اعتباری نداریم خیلی از کشور های جهان از ایرانی جماعت بدشون میاد. واسه مهاجرت یا قبول نمیکنن یا خیلی سخت گیرن.  البته حق دارن کشورهای پیشرفته به ادمهای مفت خور و هوس باز و بی شخصیت نیاز ندارن. من خیلی به مهاجرت فکر میکنم ولی از اون ور میگم به فرض بتونم برم ولی خارجیا دیدشون نسبت به ماها بده و از متلک و رفتار بد میترسم.  میترسم مسخره کنن . بعضی از ایرانیا واقعا ابرو برن. کاش هیچوقت وجود نداشتن ادم خجالت میکشه با اینجور ادمها تو یه کشور زندگی میکنه