بچه ها دو هفته پیش با اسنپ یه جایی رفتم بعد دوهفته پیام میده که اره هر جایی بخواین برین میرسونمتون و اینا انگار میخوره موجه باشه که نیست حتما بعد منم دو راهی گیر کردم میترسم واقعا تا حالا ماشین غریبه سوار نشدم بیاین یکم ارشادم کنین
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه دنیا میسازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم! احساسی نباش! شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)" من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...! کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔