2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته افسردگی بی پولی

2056 بازدید | 32 پست

سلام عزیزان امدم فقط یکم دردو دل کنم لطفا نظر منفی ندین ی سالو خورده ای میشه ازدواج کردم از همون اول وضع اقتصادیمون خوب نبود همش حسرت ب دل بودم با شوهرم اختلاف زیاد دارم تازه داشتیم باهم کنار میومدیم ک فهمیدم یه ماهه باردارم خواستم سقط کنم نشد ی استخاره گرفتم تنمو لرزوند بیخیال شدم روز ب روز افسرده تر میشدم ویار شدید حالت تهو استفراغ بی توجهی همسرم بی پولی هوس یچیز میکردم نمیتونستم بخرم خیلی حالم داغونه الان چهار ماهم شده هیچ حسی ب بچه ندارم تو سه ماهگی جوشونده کاکنج سه روز خوردم امروز رفتم بهداشت صدا قلبش شنیدم حالم بد شد فک میکردم سقط شده ولی ... مستاجرم وقت خونمون تموم شه نمیتونیم ی خونه خوب گیر بیاریم همی الانشم ت  ی زیر زمین ک ن هواکشی ن پنجره ای 

نمیتونم برا بچم سیسمونی بگیرم اولین بچمه نمیتونم ی بیمارستان خوب برم نمیتونم ی غذای خوب بخورم حالم از دنیا بهم میخوره نه مادری ن خواهری خستم خسته از زندگی مشترک از درک نشدن از بی پولی از بارداری 

من این بچه رو نمیخوام 😭نمیتونم براش مادری کنم خودم پر عُقدم فردا بدنیا بیاد نتونم براش ی دست لباس خوب بگیرم میمیرم😭تورو خدا دعا کنید برام ب ارامش برسم راحت شم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

الهی ک خدا جوری برات درست کنه  همه مشکلاتت ک خودت متعجب شی عزیزم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

خیلی ناراحت شدم

انشاءالله که با اومدنش کلی برکت و روزی میاره

صبور باش بالاخره درست میشه

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

ایناکه گفتی همه اوایل زندگیه منه غصه نخورعزیزم منم شرایط شماروداشتم حتی بدتر خیلی بدتر همه چی کم کم میوفته روروال قدم بچه خیلی برکت به زندگی میده امیدت به خداباشه الان ایناروگفتی یادخودم افتادم بااین تفاوت که ماکلی هم زیرقرض بودیم شوهرمم بیکاربود ولی همه چی درست میشه بهت قول میدم 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

عزیز سخت نگیر من پول زایمان اولمو نداشتم پدرم داد حتی شیرینی خرید برا خونمون گوشت وحبوبات خرید ۱۰ سال پیش الان ستا بچه دارم وخداروهزار مرتبه شکر همچی خوبه    ان شاء الله قدم بچتون خیر باشه وپر برکت توکلت به خدا باشه 

منم باردار شدم گریه میکردم قصد سقط داشتم همش با خواهرم دردو دل میکردم تازه الان میگم کاش زودتر اورده بودم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

عزیزم مطمعن باش همه چیز درست میشه اون طفل معصوم الان روح داره حس میکنه 

قرار نیست بهترین چیزارو همه داشته باشیم با حداقلا هم میشه خوشحال بود یکم اروم باش و امید به خدا