2777
2789
عنوان

زنان علیه زنان

598 بازدید | 50 پست

توی این چند ماهی که عضو نی نی سایت شدم دیدم در جامعه بیشترین ظلم و در حق خانوما خودشون میکنن

طرف نوشته نوه خاله گوسفندان فامیل شوهرم گفته باید دستمال بکارت بیاری عمه فلانی گفته باید بری آزمایش...

یا میگن مادر شوهر اینجوری خواهر شوهرم اونجوری

جاریم فلان!!بیشتر ظلم و ناراحتی از زنان خانواده شوهر هستش

یا مشکلاتشون با مادر و خواهرشون

و حتی توی خیانت هام پای یک زن درمیونه چون اگر زنی نباشه به شوهر شما پا بده که خیانتی رخ نمیده و بیشتر کسانی که خیانت میکنن خودشون زخم خورده بقیه زنان جامعه هستن

تمام زنان جامعه علیه هم شدن کی یاد گرفتیم آنقدر به هم جنس خودمون ظلم کنیم؟!

طرف خودش به یک سری عقاید پایبنده حالا یک خانمی نیست و یا برعکس چرا به خودمون اجازه میدیم اذیتش کنیم آخه انسانیت کجا رفته؟

اگر به یک آقا بگی هم جنست خیانت کرده طرف اون آقا رو میگیره حالا اینو به یک خانم بگو هزارتاااا تهمت و بی احترامی به هم جنسش میچسبونه😐

توی جمع که میشینی آقایون چنان از هم نوع خودشون دفاع میکنن حالا طرف هفت پشت غریبست !! خانوما تا هم نوع خودشونو نکوبن که آروم نمیگیرن و مهمونی بهشون خوش نمیگذره حالا یا با تهمت یا ایجاد حسادت و خیلی چیزا دیگه...

البته بگم اینا ۱۰۰ مطلق نیست استثنا هم وجود داره... 

شما هم اگر مورد مشابهی دیدین بگین تا به اشتباهات پی ببریم شاید یک روزی تغییر و از خودمون شروع کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیییقا 

مثلا ی بار ی تاپیک بود طرف گفت من همه چی تمومم فقط یکمی تو رابطه سردم گفتن خب فردا شوهرت بت خیانت کرد نیای تاپیک بزنی چرا خیانت کرد ها؟ 

یا گفت نمیتونم خوته داری خوب کنم گفتن دیدی تو اینجوری هستی فردا شوهرت بت خیانت میکنه چون مردها نیازهایی دارن ب غذا ب رابطه و فردا بت خیانت میکنه نیای بگی چرا خیانت کرد😐

ینی داشتن خیانت کردنش رو توجیه میکردن ک اگ طرف ی ایراد داشته باشه مرد حق داره خیانت کنه بابا خیاااااانت توجیه نداااااره طلاق بگیره اگ زنش ایراد داره

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍

عزیزم اگر زنی نباشه ک ب شوهرت پا بده ب این معنی نیست ک شوهرت وفاداره

اتفاقا خوبه این زنا هستن ک فرق مرد وفادار و خیانتکار مشخص شه،واقعا دوست ندارم یه مرد کثیف مثل یک مرد وفادار دیده بشه

همون طور ک خوشم نمیاد منِ وفادار مثل یک خیانتکار دیده بشم و فرقی بینمون نباشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
عزیزم محیط اینجا همینه. قشر عجیب غریبی از طبقه اجتماعی عجیب غریبی اکثریت اینجا رو تشکیل میدن. اکثرا ...

اینا افراد جامعه رو تشکیل میدن من ممکنه خیلی از این هارو توی خیابون ببینم پس فقط مختص این محیط نیست و کل جامعه رو در بر می‌گیره

یکا اینه ای از جامعه هستن متاسفانه و کاش بشه از این محیط برای اصلاح استفاده بشه تا فقط همراهی این افراد

عزیزم اگر زنی نباشه ک ب شوهرت پا بده ب این معنی نیست ک شوهرت وفاداره اتفاقا خوبه این زنا هستن ک فرق ...

دقییییقا مردی ک با ی تار مو با ی استین لخت بخواد خیانت کنه 

تو خیابون موهای لخت ببینه و خیانت کنه 

همون بهتر خیانت کنه ک پرتش کنی بیرون از زندگیت

یه جورایی داری همه چیز رو به همه چیز ربط میدی 

قضاوت نادرستی از جامعه و فضای سایت داری عزیزم 

بین آقایون هم حمایت صد درصدی نیست یا حداقل دیگه الان نیست پای حرف های آقایون ننشستی 

تا وقتی بعضی از خانوم هستن که جز خودشون هیچکی و هیچ چیز واسمون مهم نیست دنیا روی همین پاشنه میچرخه

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
دقیییقا  مثلا ی بار ی تاپیک بود طرف گفت من همه چی تمومم فقط یکمی تو رابطه سردم گفتن خب فردا شو ...

دقیقا باز هم طرف جنس مخالف رو میگیرن و این حق و به خانم نمیدن شاید ضعفی داره و اون مرد باید پا به پاش بیاد و بهش کمک کنه

یا میگه مادرم میگ باید برگه بکارت بیاری 

بقیه میگن خب اره برو بیار و فلان  

میگیم چرا برا چتونه؟ میگن اخه خب فردا وقتی شوهر حرف در نیاره باااید اوناهم نخوان خودت بیاری بزاری پیش خودت شوهری ک بخواد بابت این مسئله حرف در بیاره احتیاج ب مدرک نداره ک نشونش بدی احتیاج ب یه لگد داره ک بزنی در .. پرتش کنی تو اشغالا تازه میخوان برگه داشته باشن ک بعدا ب شوهرشون ثابت کنن دختر بودن بقیه هم میگن اره بیار بیار 

عزیزم اگر زنی نباشه ک ب شوهرت پا بده ب این معنی نیست ک شوهرت وفاداره اتفاقا خوبه این زنا هستن ک فرق ...

من اصلا نمیخوام هیچ چیز و توجیه کنم و همه خیانت ها یک علتی داره اما بیشتر زنان مورد حمله قرار میگیرن و توهین میشه منظور حرف من اینه 

اینا افراد جامعه رو تشکیل میدن من ممکنه خیلی از این هارو توی خیابون ببینم پس فقط مختص این محیط نیست ...

متاسفانه نمیشه اگاهی رسانی اکثر مواقع موجب تعلیق شدن کاربرها میشه چون یه عده خیلی تعصبی و افراطی هستن. بارها خود منو سر مسائلی اجتماعی (سیاسی و مذهبی هم نه) تهدید کردن کاربرها. خودت اگه شهر بزرگ زندگی بکنی میدونی که اصلا جو زندگی با جو این سایت زمین تا اسمون فرق داره. اینجا رو یه شهر کوچیک در نظر بگیر با زن های ایزوله شده در نهاد خانواده های سنتی و به دور از جامعه