2777
2789

بچه ها خسته شدم من وسواسمو تقریبا از بچگی داشتم ولی به این شدت نبود من پشت کنکوریم و کنکور سوممه امسال درصدام بالای ۴۰ ۵۰ هستش به جز فیزیکم البته ولی وسواسم شدت پیدا کرده بزور میتونم تمرکز کنم بشینم پای درس از اون گذشته به شدت نوسانیم کرده بنظرتون چیکار کنم اینم بگم بخاطر کنکور نمی تونم دارو بخورم چون خوابم میبره و الان وقتش نیست فقط میخوام کنترلش کنم بتونم درسمو بخونم توروخدا کمکم کنید یا کسی و میشناسید درمان شده تگش کنید کمکم کنه 🥺 وسواسم اینطوریه که هیجان زده میشم پا میشم هندزفری میزنمو راه میرم و با خودم حرف میزنم و فکر میکنم البته به چیزای مثبت نه منفی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه چیز صبح که بیدار میشی به هییییچ وجه نیا سر گوشی خب بعد از اون مدیتیشن ذهن اگاهی انجام بد ...

بعد وقتی میای درس میخونی یه خدکار دستت بگیر هرر چیزی که میخونی با صدای بلند بخون که ذهنت بفهمه داری درس میخونی 

و اون چیزی که میخای بخونی رو بعضی کلمه هارو بنویس

بعد وقتی میای درس میخونی یه خدکار دستت بگیر هرر چیزی که میخونی با صدای بلند بخون که ذهنت بفهمه داری ...

مثلا داری زیست چرخه کربس میخونی رو اون ورقه بنویس چرخه کربی بعد مراحلش بنویس یه دو سه کلمه نه اینکه بیای همشو بنویسی

این وسواس فکری نیست 

این یه نوع مکانیسم برای مهار استرسه اشکالی هم نداره 

اما حالا چون شما کنکور داری وقتت رو میگیره 

میخواستم بگم دنبال دارو اصلا نباش برای رفع این موضوع 

دنبال تکنیک برا بالا  بردن تمرکزت باش