2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست کجان؟

106 بازدید | 4 پست

اگر شوهرتون یا عشقتون بی دلیل بهتون کم توجهی کنه یعنی مشکل از شما نباشه(به خیانت فکر نکنید) چیکار باید کرد که دوباره مثل قبل گرم بشه؟چه رفتاری باید داشت؟(بجز صحبت کردن راجع به مشکل)

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

تمرکزت رو بذاری رو خودت به خودت برسی لباس خوب بپوشی معطر و‌تمیز،مشغول نشون بدی خودتو،با مطالعه، باشگاه رفتن، خرید،با تلفن حرف زدن با دوست بیرون رفتن،همچنان شیرین و خوشحال،نه اینکه بهش بی محلی کنی و تخس بازی دربیاری!خخخ

تمرکزت رو بذاری رو خودت به خودت برسی لباس خوب بپوشی معطر و‌تمیز،مشغول نشون بدی خودتو،با مطالعه، باشگ ...

جدیدا سرگرمی ندارم همش میخوابم و یکمم مهر ورزی بیشتری بهش کردم یعنی دلیلش اینه؟

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

(♡‿♡) هر وقت اینجور مسائل برام پیش میاد اولا ک زیاد پاپیچ نمیشم بعدشم سعی میکنم با یه سری کارای بامزه که میدونم دوس داره قافلگیرش میکنم و لبخند ب لبش میارم

مثلا عشقم خیلی کتاب دوس داره زمانایی ک زیاد حوصله نداره بهش میگم میاد سرشو میزارم رو پام براش کتاب میخونم 

مثلا یه بار غذا و میان وعده ک براش میزارم یه کاغذ برمیدارم روش مینویسم میدونی که جونم به جونت بنده؟ میزارم داخل ظرف وقتی باز میکنه غذاشو نوش جون کنه میبینه 

بعدا واسم تعریف کرد ک وقتی اون جمله رو دیده خیلی حسش خوب شده 

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
جدیدا سرگرمی ندارم همش میخوابم و یکمم مهر ورزی بیشتری بهش کردم یعنی دلیلش اینه؟

دقیقا مثل من

بیکاری از جذابیت زن کم میکنه

پویا و فعال باشی بیشتر جذب میشه

منم همین نظر رو دارم،به مردها زیاد محبت کنی و تحویل بگیری وبچسبی بهشون جو گیر و کناره گیر میشن