2777
2789
عنوان

نمی‌تونم از ذهنم بیرونش کنم

156 بازدید | 9 پست

راستش آشنایی دورادوری با چندنفر دارم به واسطه ی یک نفر دیگه

در این حد دخترایی هستند که قایقای کوچیک تفریحی و هواپیمای شخصی خودشونو دارند و بینهایت زندگی آزاد و مرفه

تا حالا این موضوع برام مهم نبود ولی به تازگی دیدنشون معذبم می‌کنه

خودم اوضاعم خوب و جز متوسطای مرفه ام ولی یک چیزی در مورد اونا هست که به تازگی آزارم می‌ده

وقتی از آدمای معمولی حرف می‌زنند متوجه می‌شم هیچ تصوری ندارند. مطلقا هیچ . حتی دستاوردای آدمای معمولی مثل بلد بودن یه هنری یا مدرک تحصیلی ای اینا براشون معمولیه چون خودشون بهترین مدارک، چند زبان ( به واسطه ی بودن در کشورای مختلف در کودکی ) زدن یک ساز و و ورزش و اینا رو بلدن . نقاشای ماهری اند و به طرز عجیبی همه فن حریف . خودشونم تو چشم نمیارن و اهل شبکه های مجازی نیستند . خانواده هاشونم نسل اندر نسل ثروتمند بودند و به جایی وابسته نیستند. نجیب و مودب و با وقارم هستند .

واقعا نمی‌دونم چرا خدا اینا رو به من نشون داد

هیچ تصوری از اینکه تلاش برای یک زندگی معمولی چقدر سخته هم ندارن و خیلیم معصومانه بی خبراند.

البته خیلی کارای مفید تو جامعه انجام می‌دن 

NGO  و این حرفا .‌ 

ولی خب به نظرشون من که معمولی ام تا حد زیادی موفق نیستم و می‌خوان پندم بدن 😐 اصلا تصوری از کلنجارای زندگی معمول ندارند 

موضوع از حسادت یا این چیزا متفاوته چون آدمای خوبی اند نمی‌شه آدم ازشون بدش بیاد متاسفانه😂. ولی نکته اینجاس هیچ تصوری از دنیای واقعی هم ندارند و منم نمی‌تونم براشون زندگی واقعی رو توضیح بدم و همین باعث می‌شه ارتباط باهاشون برام سخت بشه

از آینه بپرس نجات دهنده ات را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی خونه شاهو دید خونه خودشو ک خراب نمیکنه گلمم. بیخیال زندگیتو کن. 😐

می‌فهمم چی می‌گی 

بحث خراب کردن نیست 

بحث اینه که نمی‌تونم خودمو براشون توضیح بدم

من اونا رو می‌فهمما ولی اونا درکی از من ندارند دلم می‌خواد منم بتونم ارزشامو بهشون بفهمونم اینکه قبولی تو کنکور چقدر سخته یا درس خوندن با آزمونای قلم چی و مشاورای عادی . گردش تو پارک و شهربازی 

دوست دارم می‌شد براشون اینا رو تشریح کنم

یه جورایی دوست دارم برای منم رویاهای کوچیک " احترام" قائل بشن 

ولی غالبا به سکوت می‌گذره 

می‌فهمم چی می‌گی  بحث خراب کردن نیست  بحث اینه که نمی‌تونم خودمو براشون توضیح بدم من او ...

مجبور نیسی خودتو برا اونا نشون بدی ک درکت کنن. نادیدشون بگیر اسوده زندگیتو کن. 😁

قایق و هواپیما شخصی مال خارجیاس..  به نظرم شما سرت به کارت خودت باشه حالا چه اصرار داری زندگی ...

چون آدمای فوق العاده این

وقتی باهاشونم از نوع تربیت شگفت زده می‌شم و کلی چیز یاد می‌گیرم 

مثلا می‌خواستم یه چیزی رو تبلیغ کنم وقتی نگاهشونو به محصول دیدم فهمیدم چقدر از نظر فکری ابعاد بیشتری رو می‌بینند و البته مطمئن به کارشونند و آسوده

پ.ن: اگه بدونی چقدر قایق و هواپیما شخصی عادیه باورت نمی‌شه

چقدر با شما اختلاف سن دارن ؟  از این آدما فقط یاد بگیر تا خودتم هم سطح اونا بشی

یکیشون هم سنمه

یکیشون سه چهار سال بزرگتره

یکیشون ۲۳ سال بزرگتره

یکیشون ۸ سال بزرگتره 

دقیقا دقیقا نوع نگرششون خیلی چیز برای یاد دادن داره ولی وقتی اونا هم از کارشون و برخورد با طبقه ی متوسط می‌گن متوجه می‌شم خیلی مشکلاتشون به خاطر درک نکردن آدمای معمولیه . چون الانم اوضاع اقتصاد بده اونام خیلی کلنجار دارن هم با دولت و هم کارمندای خودشون و چون آدمای معمولی و سنتی ایرانو نمی‌شناسند ( چندتاشون ایران بزرگ نشدن) موضوعات ساده رو نمی‌تونند حل کنند خیلی وقتا دوست دارم بهشون بگم مساله خیلی ساده اس تا بتونند جامعه اشونو درک کنند ولی روم نمی‌شه حرفمو بزنم