2777
2789

ميگيرين؟ 

————————————————-

خونه خواهرم تهران هستم خونشون طبقه سومه و اسانسور نداره،من بخاطر ديسك كمرم و بارداريم از خونه بيرون نميرم اصلا

يه مدت اعتبار كارت بانكيم تموم شده بود و بايد كارت جديد ميگرفتم 

ديگه امروز ساعت ١١ همت كردم و رفتم بانك

بانكم نزديك خونه بود(٢٠٠ متر) قبل اينكه وارد بانك بشم يه خانم تقريبا ٤٥ ساله يه كاغذ از تو كيفش دراورد و  ازم خواست براش اسنپ بگيرم به خيابون دماوند(كه ازونجايي كه من بودم دور بود) 

اولش خواستم براش بگيرم ولى بعدش ترسيدم  گفتم برام مشكلى پيش مياد 

به خانمه گفتم " ببخشيد من بايد برم بانك عجله دارم اگه ميشه از يه نفر ديگه كمك بگيرين "

ديگه رفتم داخل بانك ولى كارم انجام نشد مسئول باجه گفت سيستم قطعه گفتم شعبه ديگه برم چي؟ گفت امروز كل شعبه هاي تهران از ساعت ٩ قطعه 

الان داشتم فكر مبكردم ممكنه بخاطر اينكه به اون خانم كمك نكردم منم كارم انجام نشد ؟😰

از طرفيم با خودم ميگم احتياط شرط عقله 

من میگیرم حتما

چ مشکلی میخاد پیش بیاد

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم مشکلی پیش‌میاد یا ن 

میتونستی گوشی خودش ازش بگیری با گوشی خودش اسنپ‌بگیری ولی منم خیلی محتاطم‌تواینجور شرایط

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
سلام لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید دعاتون میکنم

خآنم کارتون زشته تو تاپیک بقیه میاین و این حرفو میزنین شما یه نگاه بندازید به موضوع تاپیک لطفا...

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
منم شنیدم نباید برای کسی اسنپ بگیرین طرف اگه خفت گیر باشه بعد میان سراغ شما

منم از همين ترسيدم 

هر مشكلى پيش بياد شماره من ثبت شده 

حالا چطور اثبات كنم كه نميشناسمش و تو خيابون ازم خواسته براش اسنپ بگيرم