2777
2789
عنوان

تایپک خودکشی عروس

189 بازدید | 0 پست

چقدر بد بود هروقت ازین نوع تایپکا خوندم اذیت شدم 

اولا پسر و دختر باید با زحمت خودشون چیزی بخرن 

دوما پدر دختر اگر وضع مالیش خوبه همونقدر که به پسرش میده به دخترشم باید بده من خانواده دیدم گفتن نداریم جهاز بخریم ولی بهترین خونه و ماشین رو به پسرشون دادن 

چرا ما زنا حق طبیعی و قانونی خودمون رو زیر پا میذاریم مگر ما فرزند پدرمون نبودیم مگر مام توی اون خونه بزرگ نشدیم مگر مام با خانواده سختی نکشیدیم چرا وقتی بحث ازدواج میشه میگیم خانواده دختر وظیفه ندارن دختر با پسر چه فرقی داره؟ چرا هنوزم توی ذهنتون جنسیت زده اید 

چرا اینقد عهد بوقی نگاه می‌کنید کاری با خانواده های ضعیف که واقعا پول ندارن ندارم منظورم خانواده های ثروتمند وقتی به پسرشون یه خونه میدن همین کارم باید برای دخترشون بکنن اگر نکنن یعنی تبعیض 

از روی شکم حرف نزنیم این رسمی قدیمی رو بریزید دور خیلی از دخترا توی ایران بدون پشتوانه پدر بخاطر همین حرفا میرن خونه بخت و تمام این پولا میره توی جیب برادری که حتی ممکنه سالی یبار هم خواهرشو راه نده

واقعا ما زنا هیچوقت به برابری آزادی نمیرسیم چون توی ذهنمون هنوزم جنسیت زده ایم و هنوزم مردارو برتر میدونیم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت