2777
2789
عنوان

سرم کلاه گذاشته؟

89 بازدید | 13 پست

من یه دندونم خیلی خراب شده بود یه قسمتش مونده بعد رفتم دکتر گفتم بکش ولی گفت حیفه و برام عصب کشی کرد الان میگه باید ایمپلنت کنی اگه میخواست ایمپلنت کنه مگه فرقی میکرد بکشه یا اون یه تیکه دندون و نگه داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایمپلنت کردنی کل ریشه و دندون درمیاد سرت شیرع میماله

یه دندون دیگمم پیشش ایمپلنت کردم ریشه رو نکشید عصب کشی کرد و بعد ایمپلنت کرد منم تا حالا دندون پزشکی نرفته بودم نمیدونستم دیدم الانم همینکارو کرد شک کردم

مورد دندون پدرم متفاوت بود ، ریشه هاش سالم بود ولی روش خراب شده بود ، نمیدونم مورد شما چیه ، ولی ممک ...

فک کنم ریشش سالمه ولی خب بهرحال ایمپلنته دیگه چه فرقی میکنه ریشه داشته باشه یا نه

یه دندون دیگمم پیشش ایمپلنت کردم ریشه رو نکشید عصب کشی کرد و بعد ایمپلنت کرد منم تا حالا دندون پزشکی ...

کلا میکشن دندونو و ریشه خالی میشه جاشو تمیز میکنن نباید جدا هزینه بخاد فک‌کنم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
اسی برا اطمینان زنگ بزن از منشی دندون پزشکای دیگه بپرس ببین چی میگه ، ولی نگو این دکتره اینکارو کرده ...

شماره دندون پزشک دارین شما؟من تو یه شهر کوچیکم کلا دوتا دندون پزشک اینجا هست ک باهمم رفیقن

من رفتم دکتر یه دندونمو درست کنه وسطش همش حرف میزدیم راجب تخفیف و اینا قبول نمیکرد یکمم هیز بود آخرش که تموم شد دید حواسش نبوده یه دندونه دیگمم خراب بوده دوتاشو درست کرده منم گفتم منکه نگفتم درست کنین فقط برای یه دندون اومده بودم اشتباه از خودتونه من فقط پوله یکیشو میدم😁😎

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜