2777
2789
عنوان

بچه ها دارم میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 40 پست
چرا من خوب دارم اما وقتی بزرگتر که شدم فهمیدم مامان بیچاره ام هر روز میومد پیشم و برام میگفت و دردو ...

روحش شاد باشه براش دعا قرآن نماز بخون غم بی مادری هر زمان هر سنی واقعا سخته عزیزدلم واقعا ناراحت شدم ولی قوی بشو بزن تو پوزشون درس بخون کارکن چمیدونم اروم اروم برس ب جایی ک ارزوشونه

مادرت به خاطرعمه هات خودش روسوزوند؟؟چرا

آخه همش تو گوش بابام میگفتن زن بگیر 

مامانمم رو این موضوع حساس بود 

مادر بزرگم هم هعییی میگفت  و به بابام کامل شکاک شده بود دیگه یه روز مزاحم بهش زنگ زد گفت من زن شوهر شمام 

اون کسیم که زنگ زده بود زن دوست بابام بوده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من خوب دارم اما وقتی بزرگتر که شدم فهمیدم مامان بیچاره ام هر روز میومد پیشم و برام میگفت و دردو ...

گل نازم خیلی ناراحت شدم خدا مادرتو بیامرزه و پدرت واقعا ظالمه...فقط سعی کن مستقل بشی و دور بشی از این جو‌سمی ...میخوای انتقام بگیری تو برنجا گچ‌بریز دیگه قابل خوردن نیس

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  
چه بد متوجه حس الانت هستم ولی بهترین جواب بهشون همون موقعیه که این حرفارو میزنن که هرچی لایقشونه بگ ...

فایده آ نداره اما میخوام زجری که به مامانم زدنو میخوام اونا هم ببینن 

ببین تو ش ورت شون فلفل بزن

برنجو سوراخ کن 

با خط شون ب چن نفر زنگ بزن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
گچ از کجا بیارم مگه اینه برنج رو سوراخ کنم

سوراخ کن ..رنگ بگیر یا اسپری برو در خونه عمه اتو با اسپری رنگ سیاه کن سنگ بزن شیشه شونم بشکن من باشم حسابی اذیت میکنن

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  
محل سگ نذار بهشون.هر جا هم نشستی پشتشون بگو‌که چه بلایی سر مادرت آوردن.در ضمن چرا باید براشون کار ان ...

آخه بابام میگه زن میارم اگه کار نکنی منم از زن بابا خوشم نمیاد