2777
2789
عنوان

به نظرتون به جاريم زنگ بزنم؟

510 بازدید | 33 پست

داستان اینه که همسرم و برادرش سر یک مساله مالی یک سالی هست در ارتباط نیستن، منو جاریمم در حد لایک و ریپلای استوری اینستاگرام در ارتباط بودیم این مدت، همو کلا ندیدیم، قبلش کوه می رفتیم و..حالا خبر رسیده جاریم زایمان کرده بچه دومشو، پدرشوهرم ازم خواسته خودم تبریک بگم لااقل، در حد یه تماس، اما شوهرم راضی نیس می گه به رو خودت نیار، از طرفی خودمم دوسالیه که اقدام به بارداری کردم و بی نتیجه بوده مادر شوهرم میدونه قطع به یقیقن  به دختراشم گفته. حالا با این شرایط زنگ بزنم واسه تبریک؟ یا صبر کنم فعلا؟ یک هفتس زایمان کرده.

من خودم فردا برای ivf تخمک کشی دارم. ای خدا چی میشه مثبت بشم بعد برم دیدنش اصلا. 

دعام کنید🥺❣

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله شما هم باردار می‌شید ولی حتما زنگ بزن قهر نباشید خیلی بده 

بله به نظر خودمم موقعیت عالیه برای آشتی. گیر کردیم وسط غرور دو برادر.

هرچی شوهرت میگه گوش کن  بخاطر جاری بین خودت و شوهرت و خراب نکن ارزش ندارع

موندم به خدا. قبل این جریانا خیلی صمیمی بودیم با جاریم مث خواهرم بوده. 

اسی به نظر من که بهش تبریک بگو شاید خدا بهت نگات کرد و یه فرزند خوب و صالح بهت داد😍✌️ اگه بهش تبری ...

اوف دقیقا خودمم همین فکرو می کنم

بله به نظر خودمم موقعیت عالیه برای آشتی. گیر کردیم وسط غرور دو برادر.

الان زنگ نزن..یه وقت شر شه بهت استرس وارد شه.بذار بعد انتقال ومثبت شدن نتیجه 

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

عزیز دلم انشاالله به زودی باردار میشید.من راه شما رو رفتم سالها پیش.لطفا قبل از تنتقال برین میش یه روماتولوژیست بد تخصص ناباروری و ازمایش ایمنی و انعقادی بدین.من مشکل ایمنی داشتم و همین باعث میشد iVF به نتیجه نرسه.درمان کردم و طبیعی باردار شدم

الان زنگ نزن..یه وقت شر شه بهت استرس وارد شه.بذار بعد انتقال ومثبت شدن نتیجه 

اخ آرزومه باردار باشم برم دیدنش. 

توکل به خدا