2777
2789
عنوان

بستنی کوفتم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 32 پست

امروز مامانم بهم گفت کاش نبود تا من راحت تر زندگی میکردم و خودشو سرزنش میکرد حالام تو اینجور میگی نگین این حرفا رو 

قزبونت برم میدونم که الان خیلی ناراحتی مالم پولدار نیستیم ولی پولش میرسه جوز میشه خدا بزرگه دلت مهربونه دعا کن مشکل ما حل شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدشانسی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

گلم ناراحت نباش هر چی یه حکمتی داشته اینم نگو شما مقصری. 

هیچ چیزی بدون حکمت نیست حتما یه بلای خیلی بزرگی بوده که قرار بوده سر خانوادت بیاد بخاطر اینکه شما یه خوبی کردین یا یه صدقه دادین. خدواند اینو بدلت آورده به بابات زنگ بزنی بیاد شاید اگه زنگ نمیزدی از اون طرف یه اتفاق خیلی بزرگتری پیش میامد، 

بعدش خداوند که بخاطر یه دروغ کوچلو مجازتت نمیکنه خداوند به آدماش صبر میده هر گناهی یه توبه ای داره، 

این دلیل نمیشه خودتو سرزنش کنی بنظرم شما بهترین کارو کردی شما فرشته نجات خانوادت بودی، 

بگو خدایا شکرت 

مرسی

تقصیر تو نبوده گل همه تصادف میکنن یه چیز طبیعیه زندگی رو سخت نگیرین به اندازه ی کافی سخت هست مهم سلامتیه روح و جسمه 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
اتفاقه دیگه.پیش میاد.جونتون سلامت ولی کلا دروغ نگو دخترم.اخر عاقبت نداره

حق با شماست، خیلی سعی میکنم دروغ نگم ولی واقعا خسته بودم تا ساعت 2 بشینم سر کلاسای مسخره، نتونستم طاقت بیارم نمیخوام کفر بگم ولی همیشه اگه کسی به ماشین بابام زده باشه بابام بلافاصله میبخشه میگه خسارت نمیخواد ولی نوبت ما که میشه خشن ترین و شلافه ترین ادم بهمون بر میخوره، قبل اینکه من از بستنی فروشی بیام بیرون یه پسر کوچولو دیدم التماس میکرد میگفت گرسنمه براش یه بستنی خریدم خیلی ذوق کرد رفتم بیرون دیدم تصادف شد قربون عظمت خدا بشم ولی واقعا من نمیدونم چرا کارای خوبم به بدترین شکل ممکن پس داده میشن

حق با شماست، خیلی سعی میکنم دروغ نگم ولی واقعا خسته بودم تا ساعت 2 بشینم سر کلاسای مسخره، نتونستم طا ...

عزیزم ماهم یه هفته پیش رفته بودیم مسافرت به فاصله ی چند ساعت دوبار از عمد بهمون زدن راننده اولی به جای معذرت خواهی از گلوی بابام گرفته بود داشت خفه اش میکرد دومی هم گفت خودت کردی بااینکه حتی مامورا هم حق به ما دادن ، مسافرتی که با صدقه و آیه الکرسی شروع شد کاملا زهرمار شد آخرشم هیچ کدوم گردن نگرفتن ماهم گذشتیم چون مسافت دور بود شکایت نکردیم با گریه برگشتیم خونه ولی میدونی خدا جای حق نشسته من سپردم به همونیکه میبینه و چوبش صدا نداره وگرنه آدما خیلی نامرد و خودخواهن خواستم بگم خوب بودن ما تضمینی برای خوب بودن بقیه نیست هرکسی مستقیم میره تو قبر خودش

انشاالله مشکلتون حل بشه🪻

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎