2777
2789
عنوان

دورم عقب افتاده ...

57 بازدید | 6 پست

یه هفته و نیمه که دورم عقب افتاده 

جدیدنم قبل پریودم نفخ میکنم چاق میشم و معده درد میشم ولی فقط چند روزه 

الان که عقب افتاده اینا دارن بیچارم میکنن چیکار کنم بیاد بره راحت شم همش دلدرد و گرفتگی پریودو دارم ولی نمیشم

طناب زدم حلقه زدم چای زعفرون و چای نباتم خوردم ولی نشد چیکار کنم 

از اون طرف استرس اینم دارم که الان که داره عقب میوفته از اون طرف تیر سر کنکور نشه پریودم 😣

فکرکنم بخاطر تغییر فصله منم همیشه منظم بود ولی این ماه عقب افتاده 

من قبلا عقب میوفتاد خوشحالم میشدم یه بدبختیای پریود دیرتر میاد سراقم ولی الان به خاطر کنکور همش استرس دارم هر دفه سر کنکور میوفته دورم دقیقا سر کنکور مریض میشم ازیناییم هستم که وقتی مریض میشم از درد بیهوش میشم 😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا عقب میوفتاد خوشحالم میشدم یه بدبختیای پریود دیرتر میاد سراقم ولی الان به خاطر کنکور همش استر ...

استرس نداشته باش ممکنه بخاطر استرس هم باشه . قرص آهن خارجی بگیر هرشب بخور . چای زعفرونم درست کن بخور تا یه هفته اوکی میشه 

استرس نداشته باش ممکنه بخاطر استرس هم باشه . قرص آهن خارجی بگیر هرشب بخور . چای زعفرونم درست کن بخور ...

متاسفانه زعفرونو با نمک سابیدن میدونی چیکار کنم نمکش جدا شه یا یه تاپیکم ولسه جدا کردن نمک از زعفرون بزنم 😂

متاسفانه زعفرونو با نمک سابیدن میدونی چیکار کنم نمکش جدا شه یا یه تاپیکم ولسه جدا کردن نمک از زعفرون ...

نمیدونم فکر نکنم بشه جدا کرد . یه بسته کوچیک واسه خودت بخر . حالا چرا با نمک قاطی کردن؟ رنگش بهتر میشه ؟

نمیدونم فکر نکنم بشه جدا کرد . یه بسته کوچیک واسه خودت بخر . حالا چرا با نمک قاطی کردن؟ رنگش بهتر می ...

نه بهتر سابیده میشه .من خونه خودمون نیستم اینام زعفرونو فقط تو غذا میریزن واسشون مهم نیست نمک داشته باشه