2777
2789

من نزدیک ۲۱ سالمه از وقتی کوچیک بودم تا الان همیشه و هروز با مامانم دعوا میکردم و بیشترین قهر و من داشتم بچه بودم انقدر این بحث و دعوامون زیاد بود گاهی پیش می اومد یک هفته باهم حرف نزنیم😂😂و دراخر بابام اشتی مون میداد الانم که بزرگ شدم این دعواها هست ولی دیگه قهر نمی کنیم من وقتی یه چیزی میگه اول با ملایمت جواب میدم ولی وقتی ادامه بده اعصابم خورد میشه و ناخوداگاه داد میزنم😑😂اونم بدتر تلافیشو سرم در میاره یا یکسره غر میزنه سرم😂منم اعصابم خورد میشه میرم اتاقم این بین اخلاقیات خوبم زیاد داریما باهم دردو دل میکنیم زیاد ولی دیشب یه فیلم میدیدم مامانه به پسره گفت دیگه هرگز نمی خوام ببینمت مامانمم رو به من کرد گفت یه روز منم همین کارو باتو میکنم و خندید😐😐😂😂گفتم اوکی خودم میرم قبل اینکه تو بگی🥴😂😂 شماهم ازین دعواها دارین با مادرتون؟؟یا فقط منم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مجردبودم همیشه توجنگ بودم بامامانم ازدواج کردم اصن ی بارم نشده بحث کنم تابحثم میکنم عذاب وجدان میرم میفتم روش ماچ وموچ 

حتی ناراحتم ک چرااونموقع دعوا میکردم باش چون پیشش نیستم دیگ اصن دوست ندارم ناراحتش کنم 

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

دخترمن ۱۷سالشه من واون همش باهم درگیریم به خاطر اختلاف سلیقه هامون کل کل زیادمیکنیم خدایی خیلی ردمخم ...

یعنی منم رو مخه مامانمم😂😂😂😂😂 ولی مامانم میگه دیگه عادت کردم دعوا نکنیم حس میکنم خوب نیستیم یه چیزی کمه😑😂

سعی بکن باهاش درست صحبت کنی جوابش اصلا نده همیشه سکوت کن اون مادره دلش میشکنه بعد که ازدواج کنی بری میبینی هیچ کس مثل مادر نمیشه قدر این روزهای با مادرت بدون 

علت خیلی از دعواهای مادرا اینه ک 

میخوان بچه شون بهترین باشه

واسه همین همش ازش ایراد میگیرن

به دل نگیر قربونت برم و اصلا بحث نکن

یه روزی مادر میشی یه کوچولو بهش حق میدی😂

مامان من ک حتی یک بارم دعوام نکرده 

یه فرشته اس از بس ک صبور و اروم و خوش اخلاقه

اما در عوض من خیلی به بچم گیر میدم🤕

خدا هدایتم کنه 

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
سعی بکن باهاش درست صحبت کنی جوابش اصلا نده همیشه سکوت کن اون مادره دلش میشکنه بعد که ازدواج کنی بری ...

میدونم گلم ولی واقعا من تو دلم چیزی نیست خودشم میگه میگه میدونم تو دلت چیزی نیست چیزی بت نمیگمم یعنی شدیم مثل رفیق باهم

یعنی منم رو مخه مامانمم😂😂😂😂😂 ولی مامانم میگه دیگه عادت کردم دعوا نکنیم حس میکنم خوب نیستیم یه چ ...

منکه دیگه بعضی وقتا حوصلشو ندارم همش انتظارداره بپزم اون بخوره بهونشم درسشه یه استکانم نمیشوره انگارکلفتشم والا بخدافقط پول بگیره خرج کنه 

علت خیلی از دعواهای مادرا اینه ک  میخوان بچه شون بهترین باشه واسه همین همش ازش ایراد میگیرن ...

اره دقیقا موافقم باهاتون همیشه هم سر یه درس و غذا و اضافه نخورم و اینطور چیزا بحث میکنیم..منم حس میکنم مادر شم بدتر از مامانم بشم😂😂😂

آهان یعنی بخاطره اینه که همش پیش همیم؟خودشم میگه 🥲

اره دیگه الان من هرچی بگهههه هیچی نمیگم دوس ندارم دیگ ذره ای ناراحتش کنم 

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

اره دقیقا موافقم باهاتون همیشه هم سر یه درس و غذا و اضافه نخورم و اینطور چیزا بحث میکنیم..منم حس میک ...

نه اتفاقا تو خیلی با بچت مهربون میشی 😂

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
اگه درسش خوبه خب شاید حق داره وقت نمی کنه شماهم حمایتش کنید

درسش برنیست خوبه درکل ولی منم آدمم همش بخوروبخونو بخواب که نمیشه یه کمم بایددرک کنه جزیی کمکت کنه چراوقت داره بره بادوستاش بیرون یاخرید کنه براکارخونه امتحان داره