2777
2789

به شخصه خودم امتحان کردم و دارم میبینم چققققد تاثیرداشته رو بدنم 

هم پاکسازی میکنه از عفونت ها وصدتا مزیت دیگه داره هم به راحتی لاغرتون میکنه 

هرصبح بصورت ناشتا چند دونه سیر خام رو ریز ریز کنید بشورید با دو لیوان اب مثل قرص میل کنید 

بعدش تانیم ساعت چیزی نخورید

واااقعا تاثیر داره 

و سعی کنیم درطی روز آب زیادبخورید. 

امتحان کنید و اینجا سوالاتونو بپرسید وقت کنم جواب میدم🌷

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای سفت شدن شکم بعد از لاغری چیکار کنیم

برید بدنسازی و همینطور شنا کنید توی آب قدم بزنید راحت عضله میگیره و سفت میشید

منم چند روز هست هیچ نوع شیرینی و قند و شکر مثلا شکلات و کاکائو بیسکویت و کیک و کلوچه و چیپس و پفک‌قطع کردم آب هم زیاد میخورم زیره و چای سبز هم دم میکنم هر روز میخودم خیلی شکم و  پهلوم جمع شده‌

البته ورزش هم میکنم

وای نه....  بوی سیر از معده میاد تو دهنمون خیلی بده...  

امتحان کردی؟ 

برامن اینطور نبود 

وسطاش یکم حس میکنی بو سیر میدی من دوروز قطع کردم دوباره ادامه دادم و دیدم ک باید خیلی آب بخورم درطی روز

چند تا یعتی دو سه تا سیر بخوریم

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️