2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهد

پول رهنتون که خیلی کمه،مگه یه آدم خیری، پیدابشه باهاتون راه بیاد یا مبلغ اجاره رو بیشتر کنند،تو حاشیه شهر مشهد بگرد،ان شاءالله که یه جای مناسب پیدا کنید

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
پول رهنتون که خیلی کمه،مگه یه آدم باخدایی پیدابشه باهاتون راه بیاد یا مبلغ اجاره رو بیشتر کنند،تو حا ...

شاید باورت نشه ولی قیمت ها همه جا یکیه تو روستا زده 50میلیون 6تومن

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
شاید باورت نشه ولی قیمت ها همه جا یکیه تو روستا زده 50میلیون 6تومن

آره واقعا الان خیلی شده،،کدوم محله اید الان؟اجاره چقدر میتونید بدید

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
منم خونه پیدا نمیکنم اجاره ها خیلی سنگین شده خونه ای پارسال پنج میلیون تومن اجارش بوده امسال هشت الی ...

وحشتناکه پایین شهر وبالاشهر یک قیمت شده اجاره هاش

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم