2777
2789

بار اول درحد ده دقیقه افتاب بود گفتم شاید اون باعث شده

بار دوم خودمو متقاعد کردم که شاید هی بینیشو مالیده شده

الان خواب بودیم داشت هی صدام میکرد پاشدم دیدم خون دماغ شده

فرشو‌پتو کثیف شده خودش نرسیده بود

میترسم شما میدونید دلیلش چیه؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ببرش چکاب حتما..ولی بعضیا اینجوری میشن مال کمبود یه جیزیه..نگرانی به خودت راه نده ولی ببرش دکتر

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خب شما که آنقدر نگرانی ببرش دکتر خیالت راحت شه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

میتونه از خشکی بینی اش باشه.‌ یا خودش انگشت میکنه تو بینی .رگها خشکه باعث خونریزی میشه

اصا به بینیشو انگشت نمیزنه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بلند شدی اول انگشتش و نگاه کردی؟اگه خ‌ودش دست نزده شاید از خشکی بینی هست.‌بخور سرد بذار.‌داخل بینی رو هم چرب کن. روغن بنفشه اگه داری هر بینی یک قطره بریز قبل خواب. و اگه نگرانی دکتر هم ببر

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
خب شما که آنقدر نگرانی ببرش دکتر خیالت راحت شه

اخه شوهرم‌میگه عصر نوبت بگیر 

اگرخطرناک‌باشه الان ببرم‌بیمارستان نمونم ی عصر

بلند شدی اول انگشتش و نگاه کردی؟اگه خ‌ودش دست نزده شاید از خشکی بینی هست.‌بخپر سرد بذار.‌داخل بینی ذ ...

اره دستانش تمیزبود 

فقط بارو‌دسش بینیشو پاک کرده بود ک خون مالیده

اخه شوهرم‌میگه عصر نوبت بگیر  اگرخطرناک‌باشه الان ببرم‌بیمارستان نمونم ی عصر

منم همینم هیچیم نیس اصلا ولی از هوای گرم درروز سه بار خون دماغ میشدم الان بهتر شدم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

منم همینم هیچیم نیس اصلا ولی از هوای گرم درروز سه بار خون دماغ میشدم الان بهتر شدم

ممنون که گفتی

عصر ببرم‌دکتر

من بابام پارسال همش خون دماغ میشد.رفت دکتر آزمایش داد خداروشکر چیزی نبود.ولی دکتر گفت مویرگهای بینیت نازکه و باعث خونریزی میشه.باید بسوزونیش.مال خشکی بینی هم هست.تازگیا سرما نخورده؟

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره
من بابام پارسال همش خون دماغ میشد.رفت دکتر آزمایش داد خداروشکر چیزی نبود.ولی دکتر گفت مویرگهای بینیت ...

نه نخورده 

فقط یک ماه پیش نمی‌دونم شااید ضربه خورده که همون موقع چک کردم چیزی نبود،