2777
2789
عنوان

دو رو دیگ عقدمون بود.. ولی الان قهریم فعلا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 35 پست
پیام بدم، بعدا نگه تو خیلی هول بدی و منت سرم بزاره..💔

بگه 

دیگه وقتی  برای قلبت و دلت داری کاری انجام میدی  مهم نباشه حرف تو دنیا بسیاره   

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار مادر نامزدتون اشتباه بوده ولی اشتباه شما از اونم بزرگتره .

اگر عشق بین شما و نامزدتون واقعیه . پس با یه حرف که اونم اصلا از طرف نامزدتون نبوده و نامزدتون حق رو به شما هم داده  نبایست آنفالوش میکردید . مثل دوتا آدم عاقل برای رسیدن به عشقتون  راه رو هموار کنید نه اینکه خودتون سنگ بندازید و مانع تراشی کنید . به نظر من گواهی رو بگیرید نه صرفا بخاطر وجود هایمن .بلکه بخاطر اینکه خودتون از نوع هایمن تون باخبر بشید و رابطه بعد از ازدواجتون آگاهانه تر پیش بره . 

نه برای خودش مهم نبود.. چون با مادرش بحث کرده ک چرا همچین حرفی زده

بگو نامزدت  بگه   مامان دیر گفتی زدمش  

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

روز عقد رو به زمانی که هردو بزرگ شدید موکول کنید🙂آدم برای مشکلاتش صحبت می‌کنه! 

نمی‌ذاره بقیه از مشکلاتش چیزی بفهمند! 

بلاک کردن  کسی که قراره همسر شما بشه و یا انفالو ...کار واقعا بچگانه پس می‌کنی هست(حرمت ها رو نشکنید) 

نه برای خودش مهم نبود.. چون با مادرش بحث کرده ک چرا همچین حرفی زده

من جات بودم میگفتم اوکی تو هم یه کولونوسکوپی برو ببیننم ماتحتت چطوره😐😂

آخه باید منم مطمعن بشم دیگه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐