2777
2789
عنوان

حذف اسم همسر سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 30 پست
یعنی اگه مرد هم جدا شده باشه بخواد با یکی دیگه ازدواج کنه تو خطبش اسم نفر قبلیشو میگن؟

اسم قبلی رو ک هیج جا نمیگن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی تو. جمع میفهمن اونوقت؟ 

اره تو جمع اگه کسی بلد باشه میفهمه.

مگه با محضر صحبت کنین بلند نخونه خانم فلانیو.

کلا با عاقد صحبت کنین راه جلو پا میزارن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تو المثنی هم مینویسن دیگ

نه نمینویسن طلاقو 

خب وقتی بگی شناسنامم گم شده ثبت احوال که نمیدونه تو قبلا ازدواج کردی

والا همینطوری سر ما کلاه رفت عروس خانم با شناسنامه ی المثنی ازدواجشو قایم کرد و بعدا مشخص شد که خانم دوشیزه نیست😕

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نه نمینویسن طلاقو  خب وقتی بگی شناسنامم گم شده ثبت احوال که نمیدونه تو قبلا ازدواج کردی والا ...

کی گفته ثبت احوال طلاق رو نمی نویسه؟ 

من رفتم المثنی بگیرم بازم نوشتن توش

خب اسم شوهر سابق فقط هنگام ازدواج دوم، با خواست شما قابل حذفه.

باید با یکی حرف بزنم ببینم چی میشه کرد

دیگه نوبت های عقد اینترنتی شده ، زن و شوهر نیرن عقد میکنن فرداش ی مجلس فرمالیته تو محضر خانواده ها جمع میشن

دیگه نوبت های عقد اینترنتی شده ، زن و شوهر نیرن عقد میکنن فرداش ی مجلس فرمالیته تو محضر خانواده ها ج ...

خودش میدونه ولی نمیخوایم خانوداش بفهمن  الانم چند روز دیگ عقد میکنیم استرس اینو گرفتم ک الان من چیکار کنم

خودش میدونه ولی نمیخوایم خانوداش بفهمن  الانم چند روز دیگ عقد میکنیم استرس اینو گرفتم ک الان من ...

با عاقد صحبت کنین راهنمایی میکنه

عزیزم ازدواج مجدد که کردی اسمش اومد تو شناسنامت شناسنامتو ببر پست بانک و درخواست تعویض بده اسم قبلی ...

اینو اره میدونم من میخواستم قبل عقدمون برم پاک کنم از ی جا شنیدم گفت وقتی میرین برا وقت گرفتن اینا میشه کاغذ بگیرین ولی نمیدونم راسته یا نه