2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

246 بازدید | 18 پست

من یک سال و چند ماهه تو اقدامم ولی هیچی به هیچی شدید هم پسر دوست دارم. یکی از اقوام دو ماه بعد عروسیش دو قلو باردار شد و هردوتاش پسر بودن چرا دروغ بگم وقتی شنیدم ناراحت شدم و دلم گرفت که چرا من نه . گفتم خوش به حالش شانس داره دیگه.

بنده خدا دیشب حالش بد شده تازه 29 هفته شده بوده بردنش بیمارستان بچه هاش مردن و حال خودشم میگن بده و رفته آی سیو از وقتی شنیدم اشکم بند نمیاد من بهش حسودی میکردم از خدا ناراحت بودم ولی الان خیلی عذاب وجدان دارم کاش حالشون خوب بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مقصر نیستی عزیزم حتما مشکلی داشتن

انشالله خدا دامن هر دوتونو سبز کنه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

عزیزم...مطمئنن حستون این بود که خدایا چرا به اون دادی به من نمیدی.....حست این نبود که خدایا حالاکه به من نمیدی پس واسه اونم بگیر.بجای عذاب وجدان براش دعا کن خدا اول بهش آرامش و صبر بده و دوباره مادرشدنو نصیبش کنه....مطمئن باش برای اون دعا کنی حاجت خودتم مستجاب میشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزیزم...مطمئنن حستون این بود که خدایا چرا به اون دادی به من نمیدی.....حست این نبود که خدایا حالاکه ب ...

نه بخدا خیلی براش خوشحال بودم هر روز براش کلیپای بچه های دوقلو رو میفرستادم عکس سیسمونی میفرستادم منم اندازه اون ذوق داشتم ولی خب هیلی ناراحت بودم که کاش منم داشتم به هیچ عنوان راضی نبودم اتفاقی براش بیوفته

نه بخدا خیلی براش خوشحال بودم هر روز براش کلیپای بچه های دوقلو رو میفرستادم عکس سیسمونی میفرستادم من ...

انشاله خدا به شما هم یه ۴ قلو بده که حالشو ببری

من دوقلو دارم اگه بدونی چقد سخته بزرگ کردنشون

نه بخدا خیلی براش خوشحال بودم هر روز براش کلیپای بچه های دوقلو رو میفرستادم عکس سیسمونی میفرستادم من ...

میدونم قشنگم....ولی خب کاریه که شده الان تنها کاری که از دست شما و ما بر میاد دعا کردن برای اون خانومه،علاوه بر حال جسمیه بدی که دارن مطمئنن تا مدتها از لحاظ روحی هم درگیر میشن،خدایا بهش صبر و آرامش بده

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘