2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

152 بازدید | 22 پست

بچه هاا خواهرم ازدواج کرده و مبخواد اقدام به بارداری کنه ولی میترسه میگه من پلی کیستیک دارم و پریودم نامنظمه فکرنکنم باردارشم کسی تجربه ای داشته الانم پیشم نشسته دارع میخونه شندنیه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پلیکیستیک بودم و حامله شدم ولی خیلی دیر اقدام کردم ابجیت حتما باید بره دکتر 

من با باشگاه رفتن کنترلش کردم داروهامو سر وقت خوردم تا حامله شدم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بهش بگو پیج فلورا تاجیک رو فالو کنه و اصلاح سبک کنه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
من خودم پلیکیستیک بودم و حامله شدم ولی خیلی دیر اقدام کردم ابجیت حتما باید بره دکتر  من با باش ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

آره چرا نشه. زیر نظر یه پزشک خوب. منم تنبلی دارم دو تا بچه دارم با پریود نامنظم. ورزش خیلی تاثیر دار ...

اتفاقا باشگاهم میره پس خوبه ورزش براش

عزیزم حتما باید بره دکتر و زیر نظر دکتر زنان باشه بعد اقدام کنه و اینکه حداکثر دو سال میتونه جلوگیری داشته باشه . هیچ وقتم برای جلوگیری قرص ضدبارداری نخوره .

خیالش راحت پلی کیستیک مسئله حادی نیس فقط باید حتما زیر نظر پزشک باشه که دارو تقویتی بهش بدن 

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی   

اره من با تخمدان پلی کیستیک وپریود نامنظم باردار شدم ولی چند سال طول کشید ورزش کن قرص متفورمین وویتامین ای بخور بعد قرص رتروزل بخور از سیزدهم عادتت یه شب در میون اقدام کن حتمن باردار میشی عزیزم خوش بین باش💖

اره من با تخمدان پلی کیستیک وپریود نامنظم باردار شدم ولی چند سال طول کشید ورزش کن قرص متفورمین وویتا ...

مرسی عزیزدلم

مرسی عزیزم از راهنماییت

خواهش گلم با همه اینا ماه دوم اقدام حامله شدم  ورزش عالیه برای مهار پلیکیستیک 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …