2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید؟

238 بازدید | 18 پست

دوستان من دانشگا ی رفیقی دارم که همه ازین بشر ی حس بدی دارن همشم ب من میگفتنا ولی من نمیفهمیدم/مثلا من دست رو هرکی میزارم میگم رو فلانی کراش زدم میگه عزیزم این ب درد من میخوره ن تو/یا اون روز جلوی بچه ها عینکمو در اورده از صورتم با لحن جدی میگه بنظرتون این شبیه خوک نیس؟شوهرشو باید از طویله پیدا کرد هرهرهرهرهر/ یا اون روز من رفتم تو پارکینگ دانشگا یکی از رفیقا پسرمو ببینم با استادمون بلند شده از دستی اومده تو پارکینگ ک منو جلو استاد خراب نشون بده ک استاد برگشته بهم میگه تو ساده ای چقدر دخترم/ یا بعش گفتم میخام دماغمو عمل کنم رفته بدترین دکترو بهم معرفی کرده ک منو زشت کنه/یا اون روز کارشو نمدونم کی لگد کرده جلو منو رفیقام داد میزد کدوم کور احمقی کارمو لگد کرده اخه تو اگه منظورت با من نیس پس چرا داد میزنی/یا اون روز خاب موندم زنگ زدم بهش ک کجایی باهم بریم دانشگا گف من تو راهم گفتم‌چرا زنگ نزذی بهم گف فکر کردم نمیای:////  امروزم دیدم دوستم زنگ میزنه میگه حدیث با ما اومده کافه نکرده ب من ی زنگ بزنه ک توهم میای یا نه رفتم سر کلاس دیدم نشسته باد داره بجا اینکه من طلب کار باشم ایشون طلب کاره/ واقعا شما جای من بودید چیکار میکردید با وجود همچین ادمی؟ من موندم چجوری یکساله تونستم تحملش کنم دگ واقعا نمیتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم همین ثانیه باهاش قطع رابطه میکردم 

خانواده ت نیست که سخت باشه ازش دل بکنی 

برای خودت ارزش قائل باش اونموقع ببین چه جوری دنبالت راه میفته 

ادبش کن ، اصلا اجازه نده بهت بی احترامی کنه 

وگرنه تا ابد تو دلت میمونه که چرا رفتاری که لایقش بود باهاش نکردی ، دختره ی پر رو