2777
2789
عنوان

خانم های اقدامی بیاین و با تجربه ها لطفا 🙏🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 34 پست
من به بیبی چکم اعتماد ندارم ،چنددد بار مثبت شده و بعد.... فقط هر ماه ضربه میخورم تا دوباره خودمو جم ...

واقعا بی بی چک هم مثبت میشد؟ 

تازه میگن ۹۹درصد درست

عزیزدلم🌹

اگر دوست داشتین بگین مشکلی تون چیه دکتر چی میگه؟ 

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚
راستی اون لکه خیلییی کم مثل خون ابه قهوه ای ممکنه لانه گزینی بوده باشه؟ 

اره ممکنه لانه گزینی باشه ،ولی بهش فکر نکن بزار چند روز از موعدت بگذره بعد تست بزن

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا منم تازه اقدامیم فردام موعدمهه نمیدونم چی پیش میاد خداکنه که فردا خبر مامان شدنمو بگم بهتون

ایشالله 

😍😍😍

به حق خانم رقیه هر کی نی نی میخواد دامنش سبز بشه

اره ممکنه لانه گزینی باشه ،ولی بهش فکر نکن بزار چند روز از موعدت بگذره بعد تست بزن

گلم الان قرص و قطع کنم  کی میشم؟ چند روز باید صبر کنم؟ 

اره همش میگم ک شایدم نباشه 

که خیلی امیدوار نشم 

۵ماه

برام دعا کنین لطفا🙏🙏

یه صلوات بفرستین به نیت همه خانم ها که میخوان باردار بشن. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹✅✅✅

هی میخوام بی خیال باشم،هی میگم لک چی بود،چرا سمت چپ تیر میکشه

واقعا بی بی چک هم مثبت میشد؟  تازه میگن ۹۹درصد درست عزیزدلم🌹 اگر دوست داشتین بگین مشکلی تون ...

اخرین تاپیکم ببین اون بیبی چک همه گفتن مثبته و من خیلی امیدوار بودم ولی پریود شدم ،از این بیبی چکا حتی پررنگتر داشتم 

عزیزم من نمی‌خواستم از مشکلم بگم که استرس بگیری فقط یکم درددل کردم😄 

همسرم آزواسپرمه ، بچه دار شدنم فقط با معجزه اتفاق میفته ولی من از رحمت خدا ناامید نیستم

💜                                                                                                                                                                                                                                           
اخرین تاپیکم ببین اون بیبی چک همه گفتن مثبته و من خیلی امیدوار بودم ولی پریود شدم ،از این بیبی چکا ح ...

نه گلم چه استرسی 

خدا بزرگه 

انشالله دامن شما هم سبز میشه 

خدا بخواد میشه 🙏فقط کافیه بخواد

توکلت بر خدا باشه🌹✅

نه گلم چه استرسی  خدا بزرگه  انشالله دامن شما هم سبز میشه  خدا بخواد میشه 🙏فقط کا ...

عزیزم من درباره این قرص اطلاعی ندارم 

ولی درباره علایم میگم اصلاااا توجه نکن ،خودت سرگرم کن تا موعدت بگذره 

و شوهرت هم آزمایش بده منم بعد از پنج ماه اقدام رفتم دکتر من و همسرم آزمایش دادیم متوجه مشکل شدیم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

عزیزان من۴روزدیگه وقت پریودمه وتواقدامم این علائمی که میگم چنددرصدامکان اینکه باردارباشم رو میده چنددرصدسندروم قبل ازقاعدگیه راستی من تنبلی تخمدان دارم و

اینکه من اصلاسندروم قبل از قاعدگی نداشتم تاحالافقط یه کم عصبانی میشم بی دلیلدرد سینه سنگ شده نوک سینه/دل دردمثل پریودی ولی خبری از خون نیست/یه کم ظرف میشورم کمردردودل پیچه/خستگی/خواب الودگی/من همیشه بی اشتهابودم ولی الان خوب غذامیخورم و بعدازاینکه میخورم یه کوچولوووحالت تهوع بهم دست میده

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 
عزیزم من درباره این قرص اطلاعی ندارم  ولی درباره علایم میگم اصلاااا توجه نکن ،خودت سرگرم کن تا ...

درست میگی 

دکترم گفته اگر تا تیر ماه باردار نشدم برم پیشش، بفرسته عکس رنگی،دعا کنین تا قبل اون باردار بشم. 

چیزی نگفته دکتر برای همسرم

عزیزان من۴روزدیگه وقت پریودمه وتواقدامم این علائمی که میگم چنددرصدامکان اینکه باردارباشم رو میده چند ...

گلم من تجربه ای ندارم 

بقیه خواهشا تجربه هاشونم بگن بهمون 🙏

انشالله که باردار باشی 

چند وقت اقدامی عزیزم؟ 

درست میگی  دکترم گفته اگر تا تیر ماه باردار نشدم برم پیشش، بفرسته عکس رنگی،دعا کنین تا قبل اون ...

حتما عزیزم دعا میکنم،انشالله چند روز دیگه خبر بارداریتو بهم بدی😍♥️

وقتی فرستاد عکس رنگی ازش بخواه برا همسرت هم آزمایش بنویسه 

یا اینکه برید آزمایشگاه ،نسخه لازم نداره ،یه آزمایش ساده ست

💜                                                                                                                                                                                                                                           

یه سوال 

دکتر گفته این قرص ۱۴سیکل قاعدگی بخورم تا ۱۴روز 

یعنی اگر ۱ اردیبهشت پری بشن باید از ۱۵ اردیبهشت بخورم تا ۲۹؟ 

درسته دیگه؟ 

تاریخش مثال زدم. 

گلم من تجربه ای ندارم  بقیه خواهشا تجربه هاشونم بگن بهمون 🙏 انشالله که باردار باشی  چن ...

۵ماه

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی