2777
2789

سلام عزیزان 

من ۵ماه اقدام کردم برای بارداری 

این ماه بعد از پاک شده با فاصله ۴روز دوباره پریود شدم،رفتم پیش دکترم سونو نوشت همه چی اوکی بود،گفت احتمالا تغیرات اقدام و هورمون ها بهم ریخته و رحم اماده داره میشه. قرض جستیران۴۰داد ک هر دوره سیکل ۱۴بخورم تا ۱۴ روز، ۲روز مصرف کردم و پاک شدم، با همسرم رابطه داشتم، بعد از گذشت ۳روز یک لکه خیلی کممم دیدم ک فقط یکبار لباس زیرم اومدم خیلییی کم، بعد از ۴روز هم تخمدان سمت چپ و زیر دلم تیرمیکشه،زدم گوگل نوشته نشونه های اوایل بارداری هستش. 

کسی تجربه داره؟؟ 

الان ۴تا دیگه باید بخورم قرص و منتظر پری باشم، راستی چند روز بعد قطع قرص پری میشم؟ 

و اینکه ازمایش وایتکس و ادرار چجوره؟؟؟؟ 

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚
اون قرص ها اگ‌باردار بشی جای بچه رو سفت میکنن اگ باردار نشدی باعث خونریزی 

واقعا پس قرص خوبیه؟ 

تا حالا مصرف نکرده بودم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم درباره قرص‌ها اطلاعی ندارم ولی آزمایش وایتکس درست نیست من دو سال نیمه اقدامم بیشتر از ده بار این آزمایش انجام دادم و چند بار کف کرد و امیدوار شدم بعد پریود شدم

💜                                                                                                                                                                                                                                           
عزیزم درباره قرص‌ها اطلاعی ندارم ولی آزمایش وایتکس درست نیست من دو سال نیمه اقدامم بیشتر از ده بار ا ...

ع تو نت خوندم 

پس الکیه

انشالله به حق رقیه امام حسین هر چه زودتر باردار بشی🙏🙏نذر خانم رقیه کن قبول میشه گلم

ع تو نت خوندم  پس الکیه انشالله به حق رقیه امام حسین هر چه زودتر باردار بشی🙏🙏نذر خانم رقیه ...

ممنونم عزیزم 🍃💕

💜                                                                                                                                                                                                                                           
واس من هیچوقت تکون نمیخوره بنظرم همشون اشتباهن 

من به بیبی چکم اعتماد ندارم ،چنددد بار مثبت شده و بعد....

فقط هر ماه ضربه میخورم تا دوباره خودمو جمع و جور کنم موعد ماه بعد میرسه و باز اذیت شدن من

💜                                                                                                                                                                                                                                           
تو سونو ازمایش قبل بارداری رفتی مشکلی نداشتی پس چرا بهت قرص دادا

اره گلم همه  ازمایشی دادم گفت همه چی اوکی اقدام کن

فولیک اسید داد و قرص ویتامین d3 

خونریزی کردم بار دوم دکتر گفت سونو واجب نیست چون بار اوله و همه چی هم تحت کنترل ولی خودم گفتم بنویس خیالم راحت شه 

گفت این قرص و بخوره که هم خونریزیت قطع بشه هم تو اقدامی تخمک گذاری منظم میشه و درصد بارداری بالاتر میره.