2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢

966 بازدید | 28 پست

داره نزدیک س سال میشه که تنهام هیچکی تو زندگیم نیس؛ نمدونم چرا دست رو هرکی که میزارم مثلا طرف یسره دو رو برمه تا منم میام بهش فکر کنم کراش میزنم روش دیگ بهم پیامی نمیده انگار جادو میشن😢خسته شدم واقعا تنهایی خیلی روم فشار اورد😔خسته شدم از اینکه تا از یکی خوشم میاد هیج راهی نیس برای دسترسی بعش اگرم باشه مثلا طرف هیچ کاری نمیکنه ک بهم نزدیکتر بشه:( 

کاش تو مملکته ما وقتی ی دختر پیش قدم میشد چیز بدی نبود😞😢برای امثال کسایی مثل ما ک انقدر تنهان😔

هعی دلم خیلی گرفته😢😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با یه کاربری اینجا آشنا شدم که یه کانال تو ایتا داره و جمعی از نی نی سایتیا با هرسنی باهر تفکری هر پوششی اونجا هستیم یه فضای معنوی پر از آرامش از وقتی باهاشون آشنا شدم زندگیم عوض شد حالم خیلی خوب شد دلم خواست تجربم رو برای کسایی که مثل من هستن به اشتراک بزارم اگر خواستین که بیاین در جستجوی ایتا قسمت عناوین اینو Tobeh_az_gonah سرچ کنید و به مدیرش پیام بدید که یه چیزایی رو براتون توضیح بده اسم کانال در مسیر نور هست.یاعلی💚

اسی جون اگه ناراحتی مشکل داری بیا اینجا زندگیت عوض میشه خودم تجربه کردم

از کجا پیدا کنیم من پارسال رفتم پیش یه دعانویس معروف..مشکل کارم همون روز حل شد اما چند ماه بعد اخراج ...

عزیزم دعا نویس یعنی رفتی از جن و شیطان کمک بگیری الکی اینا رو وارد زندگیت میکنی خودتو بدبخت میکنی بعدشم قرآن میگه ما از طریق ستاره ها محافظ گذاشتیم که اینا اسرار غیب رو نفهمن اینا کمتر از انسانن فقط مشکل چن برابر میشه در عوض به ائمه متوسل شید تازه توی مفاتیح دعای باطل سحر هست یا نهایتش از یک عالم دینی کمک بگیرید

من اخه انگار مشکل دارم ..خیلیا با اصرار میان سمتم اول عاشق و مشتاق بعد یه مدت کلا دیگه جواب سلامم نم ...

یه حرز امام جواد بگیر ببند به بازوت سعی کن زیاد چهارقل و ایه الکرسی رو بخونی .دعای باطل طلسم از مفاتیح بخون هرجا لخت میشی مخصوصا حمام بسم الله بگو.توی خونه با اسپیکری چیزی که صداش بلند باشه به طور مداوم سوره ی بقره و جن بزار پخش بشه درای اتاقا رو هم باز بزار همه جا صدا بپیچه اذان هم خوبه اگر بتونی ۴۰ روز بزاری که عالیه

عزیزم دعا نویس یعنی رفتی از جن و شیطان کمک بگیری الکی اینا رو وارد زندگیت میکنی خودتو بدبخت میکنی بع ...

قربون شکل ماهت انقدر دعا کردم دیگه جونی ندارم..دیگه هیچ امیدی به هیچی ندارم..اصلا خدا ولم کرده

یه حرز امام جواد بگیر ببند به بازوت سعی کن زیاد چهارقل و ایه الکرسی رو بخونی .دعای باطل طلسم از مفات ...

یه مدت انجام میدادم اما الان شدیدا ناامید شدم در حدی که هیچ کاری نمیتونم بکنم..فقط میگم خدایا اگه هستی منو بلندم کن تا غرق نشدم