2777
2789

مدرن یعنی اول دوستی و عاشقی 

اگه هرکدوم بنظرتون بهتره دلیلشم بگید.

خودم میگم مدرن خیلی بهتره اما در سن مناسب و نه عشقای سن بلوغ .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتاش هم خوبه  هم بد فقط بستگی به آدمش داره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

اول دوستی

تا خوب بشناسمش

نه برم زن یکی شم از رو حرف بقیه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

به شخصه سنتی وازس بسیار هم راضی هستم انشالله همه دخترها خوشبخت بشن! 

ازدواج مدرن شاید فکر کنیم خیلی خوشبخت تر می‌کنه دختر رو ...درحالی که کورکورانه ترین نوع ممکنه حتی با شناخت قبلی! 

بهترین نوع خواستگاری خواستگاری سنتی هست! 

به این شکل که آقا پسر میبینه به هر طریقی حالا؛مادر رو برای خواستگاری دختر می‌فرسته و یک تا سه چهار ماه تخت نظر خانواده و مشاور در ارتباط باشند! 

من سنتی ر بیشتر میپسندم 

به طر اینکه دو طرف یه دوره رسمی کوتاهی برای اشنایی داشته باشن

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

سنتی  چون تو به اصلاح مدرن و ها بهم بازه. احترام همو ندارن و چون چند سال با هم بودن چیزی که ت طرف مقابل کشف کنن خسته میشن  از هم

خودم یه مورد دیدم ک میگم عین همین 

بعدشم خانواده شده حالا ک آدم با دوست دارم و حلوا حلوا بردن میخان بکشنمون. وای ب حالی روزی ک خودمونا بند پسرشون کنیم و اونا مخالف باشن 😑

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

من خودم با مدرن موافقم 

باید قبل از ازدواج یه حسی ایجاد بشه، بدون ایجاد حس و فقط با هدف ازدواج میتونی با هر مردی بری زیر یه سقف و شانست رو امتحان کنی که حسه ایجاد میشه یا نه. کاملاً غیر منطقی. اونایی که سنتی ازدواج میکنن و حسه ایجاد میشه خیلی خیلی خوش شانسن، اما اومدیم و حسه ایجاد نشد اونوقت چه خاکی میشه بر سر ریخت جز طلاق؟ 

من خودم چون اول عاشق همسرم شدم و بعد دوستی و ازدواج ، الان هر سختی ای که باشه تحمل میکنم و کسی رو هم مقصر نمیدونم.

ب نظره هیچ‌کدوم تاثیری نداری مهم شناختیه ک ادم سعی کنه تا قبل عقد از طرف مقابلش بدست بیاره و البته در درجه اول خودشو بشناسه.خیلی اوقات دوستی ها منجر ب علاقه ای ک میشه ک ادم چشماشو روی واقعیت میبنده.

ببخشید و عذر خواهی میکنم از همه دوستان واستارتر محترم. 

بدترین نوع ازدواج اجباری است.

هر کسی اجبار میکند به شخصی واسه پذیرش طرف مقابل ب لعنت خدا گرفتار شود .......تا عبرت بشود برای آیندگان تکرار نکنند فاجعه میشود....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com