2777
2789

یک سالی هست خواهر شوهرم طلاق داره میگیره با دخترش کد۱۷ سالشه خونه مادرشوهرمه ؛شوهرم تو این مدت بسیار زیاد هوای اونارو داره طوری ک من حالم بد میشه ؛الانم رفته ازین وام خونگیا تو محل کارش گذاشته اولین نفر خواهرشو دراورده ک پول بهش برسه ؛من دارم دیوونه میشم انقدحرص خوردم قلبم داره درد میکنه ؛بنظرتپن چکار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا توجه بی حدش ؛الان مطمینا قسطای اونو هم این میده

خب عزیزم خواهرشه. همونطوری که نسبت به شما احساس مسئولیت داره واسه خواهرشم این حسو داره . 

اگه شما حساسیت نشون بدی بدتر میشه . 

از کجا میدونی که قسطاشو میده ؟

مطمئن باش همسرتم اول تو فکر خرج و مخارج زندگی خودشه بعد خواهرش 

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی   
خب عزیزم خواهرشه. همونطوری که نسبت به شما احساس مسئولیت داره واسه خواهرشم این حسو داره .  اگه ...

یعنی بنظرت اون برا همه چی ب من میگه ندارم ندارم چطور برا وام الان دارهک ماهی سه میلیون بده ؛عاشق خواهرشه خیلی سختمه این 

الان یک سال و نیمه ک خسته نشده تازه انقد خوشحاله ک وام برا اونه :برا خودش انقد خوشحال نمیشد

من دیدم که می‌گم چند وقت دیگه از حمایت کردنش خسته می‌شه دیر یا زود داره

یعنی بنظرت اون برا همه چی ب من میگه ندارم ندارم چطور برا وام الان دارهک ماهی سه میلیون بده ؛عاشق خوا ...

عزیزم شاید قسطا رو نمیده،  عاشق خواهرش اگه نبود باید ناراحت می‌بودی! 

مردی که خواهر خودشو دوست نداشته باشه مسلما بویی از احساس نبرده و محبتی به شما هم نمیتونه داشته باشه .

بنظرم شما زیادی حساسی انگار عزیزم .

شما اگه خودت  برادرت هواتو داشته باشه و زنش بدش بیاد چه حسی  داری ؟ 

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی