2777
2789
عنوان

تولدم مبارک....

476 بازدید | 21 پست

تولد واژه اي است در پی

معنا شدن

مفهومی است در تب و تاب

رسیدن

تولد گاه بهانه اي ست

برای دلتنگ خود شدن

شانه اي ست برای جستجوی

خویش

تولدم مبارک!

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

تولدت مبارک

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

تولدت مبارک

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تولدت مبارک

🙏🥰

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

تولدت مبارک

مرسی❤️

تولدت مبارک

میخواستم اخرین تاپیکت لایک کنم ولی دیدم لایک کمه براش الان هم که ریپلای میکنم نمیدونم چی بگم ولی به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم ممنون بابت این تاپیکت 🧡

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
میخواستم اخرین تاپیکت لایک کنم ولی دیدم لایک کمه براش الان هم که ریپلای میکنم نمیدونم چی بگم ولی به ...

سلام

ممنونم عزیز دلم،قصدم همین بود فقط میخواستم این حس رو منتقل کنم..خوشحالم که پسندیدی 🤍

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
تولدتون مبارک بهترینارو برات ارزو میکنم با ی روحیه شاد

مرسی ممنونم بابت آرزوی قشنگت ،  شادی ما خیلی وقته زیر درخت آلبالو گم شده ،روحیه ک هیچ خودمونم گم شدیم 

خاهش ....ی روز خوب میاد نگران نباش  ادم ی روز شادی داره ی روز غم

امیدوارم 

امیدوار باش.....چون میگذره غمی نیست

تا بگذرد درد کمی نیست

ولی میگذره چ با درد چ بدون درد

میگذره ولی ردش میمونه