2777
2789
عنوان

چطور مرغ و گوشت به بچه بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 23 پست
عصاره گوشت منظورت آبیه که تو گوشت پخته شده؟

آره آخه بعضیا میان میگن عصاره گوشت بده منم گفتم عصاره خاصیت کمی داره.مهم اینه از خود گوشت بدی حتما.چرخ کرده گوسفندی رو امتحان کن عالیه.

اگه از غذای سفره میدی یه چرخ کرده جدا براش بذار سرخ کن و به غذاش اضافه کن خیلی راحته

آره آخه بعضیا میان میگن عصاره گوشت بده منم گفتم عصاره خاصیت کمی داره.مهم اینه از خود گوشت بدی حتما.چ ...

چرخ کرده هم سرخ شده یکم حالت زبری میگیره که نمیخوره مگر اینکه کتلت کنم یا تو سوپش بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرخ کرده هم سرخ شده یکم حالت زبری میگیره که نمیخوره مگر اینکه کتلت کنم یا تو سوپش بدم

تو این سن کلا بچه ها بدغذا میشن و ادا و اصول در میارن

من پسرم قبل یکسالگی غذاخوردنش عاااالی بود

الان باید بریم در واحد رو باز کنیم‌حواسش گرم بشه تو راهرو بازی کنه تا غذاشو بخوره.پسر منم ۱۶ ماهشه

تو این سن کلا بچه ها بدغذا میشن و ادا و اصول در میارن من پسرم قبل یکسالگی غذاخوردنش عاااالی بود ال ...

دخترمن از صبح بیدار میشه کلا سرپاس ی دیقه نمیشینه.. قدش 80 ولی وزن گیریش کمه یعنی دق میده تا بخوره پسرشما چند کیلوئه??

10 کیلو 16ماه کامل

خب دخترا یه ذره قد و وزنشون نسبت به پسرا کمتر که هست

به نظرم خوبه زیاد سخت نگیر رو قد و وزن

من خودم بچه بودم به شدت لاغر بودم الان دنبال رژیمم که لاغر شم

سلامت باشن فقط.ده کیلو هم کم نیست.من کسایی رو میشناسم که بچه هاشون تو یگسالگی۷.۵ کیلو بودن

خب دخترا یه ذره قد و وزنشون نسبت به پسرا کمتر که هست به نظرم خوبه زیاد سخت نگیر رو قد و وزن من خود ...

اره دیگه جدیدا کاری به کارش ندارم اعصابم راحته❤تنش سلامت قربونش بشم.

خدا همه بچه هارو حفظ کنه