2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 30 پست

دختر من هم موهاش شپش گرفته بود.حتما از داروخونه داروشو بگیرید استفاده کنید.بعد هم هر روز موهای همدیگرو با دقت نگاه کنید و تخم شپشارو با ناخون دربیارید کار خسته کننده ییه ولی چاره یی نیست تا یه هفته این کارو انجام بدید انشالا که رفع میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شامپو و صابون و  ...همش چرته داروی کیمیا بخر قطره ماننده از باسلام من گرفتم برا ابجیم شب زد صبح ...

تخم هاش چی؟؟؟

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت

فقط و فقط سرم از بین برنده ی حشرات پریم بگیر و تمام

من دخترم چند روز پیش یهو دیدم سرش پر شده چند باره این محصول استفاده کردم و نتیجه گرفتم

ببین شب قبل خواب کامل موها رو آغشته میکنی به این سرم و شونه ریز توی بسته اش داره شونه میکشی همون لحظه شپش های مرده می‌ریزن و بعدش کلاه توی جعبه داره اونو سرت میکنی 

می‌خوابی صبح پامیشی میری حموم و تمام 

تخم های شپش هم تا صبح همه خفه میشن و یعنی حتی لازم نیست فکرشو کنی حتی دست به تخم ها هم نمی‌خواد بزنی دیگه سرت رو تند تند حموم برو بشور که تخم های مرده هم پاک بشن

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
فقط و فقط سرم از بین برنده ی حشرات پریم بگیر و تمام من دخترم چند روز پیش یهو دیدم سرش پر شده چند با ...

ممنمن اینو شنیدم فقط عزیزم دختر من 1 سال و هست ماهشه میتونم استفاده کنم؟؟

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت
ممنمن اینو شنیدم فقط عزیزم دختر من 1 سال و هست ماهشه میتونم استفاده کنم؟؟

راستش دختر منم دو سال و سه ماهشه براش زدم مشکلی نداشت والا من اصلا طاقت استرس شپش ندارم مخصوصاً ک اگه موهای خودمو می‌گرفت بیچاره بودم بازم موقعی که میخوای بخری روی جعبه اش بخون یا از فروشنده بپرس 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن