2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده…

1497 بازدید | 36 پست

مشکلی که دارم اینه که شوهرم یکی از کارتاش که همیشه پول توش هست بهم داده، ولی خودم چندتا کارت دارم هیچوقت واسم پول نمیریزه، الان ۶ ساله که با هم زیر یک سقفیم به جز چندبار که اون هم با دعوا بوده واسم پول نمیریزه. میگه هر چی میخای از کارت خودم بخر، خدایی هر چی بخرم چیزی نمیگه و هیچوقت نت نگفته بهم ولی مشکل من اینه که نمیتونم اینقدر بهش رو بزنم، بعدش هم من نمیدونم چه قدر توی اون کارت هست یهو میرم خرید میترسم بگه که موجودی کافی نیست آبروم بره( البته تا حالا پیش نیومده ولی من همیشه استرس دارم)، دلم میخاد واسه خودم یک پولی داشته باشم اگه تولدی چیزی از خودش بود واسش کادو بخرم پس انداز کنم ولی نمیفهمه این حرفو. 

خدایی به چی چیزایی گیر میدین 

چه فرقی میکنه کارت خودت یا کارت همسرت 

مهم اینه که پول میده !!!

میشه لطفا واسه خوشبختیمون یه صلوات بفرستی ؟💖 من اگر روزی شود نقاش این دنیا شوم.        این جهان را عاری از هرغصه و غم میکشم ... 🙃💫

خب وقتی کارت دستته مثلا خرید چی داری پولشو حساب کن حالا یکمم بیشتر 😅واریز کن به کارت خودت یا خرید کن یا نکن بعدش پوله میمونه کارتت 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه‌چیزی هست به اسم عابر بانک برو موجودی کارت و بگیر 

از همون عابر بانک میتونی پول بریزی به حساب خودت 

اینکه دعوا نداره😐

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

منم همین مشکل رو دارم دوساله عروسی کردیم ربطی هم به پولداری و بی پولیش نداره کلا نمیده فقط میگه کارتمو ببر  هر چیم میهام برام میخره هرررچی 

بارها بحثمون شده 

نتیجشم شد اینکه ماهانه یه مبلغی بهم بده ولی برا خرید خونه و ماشین بازم قطعش کرد 

حس‌میکنم بچشم تازه بابام پولو میریخت رو‌کارت خودم 

در مورد در آمد و وضعیت زندگیمون هم بگم که متوسطه شرایطمون، ماهانه ۳۵ تومنی درآمد داره، البته ۷.۵‌ میدیم واسه اجاره، چند میلیاردی هم سرمایه کذاری کرده تو کار ساخت و ساز و واسمون خیلی خوب بوده. همه چیزش خوبه ولی حس میکنم بهم پول نمیده کوچیک میشم، به نظرتون خواسته ی من غیر منطقیه؟؟ 

نمیخام به مامانم این مساله بگم چون فکر میکنم شوهرم کوچیک میشه. 

چند باری هم که بهش گفتم من واسه خودم پول میخام یه جوری یا توجه نکرده و دلیل آورده که تو همه چیزی داری یا اینکه یه طوری پول میریزه واسم که من از گفتم پشیمون میشم. من خیلی پول نمیخام میگم ماهانه ۲ تومن بهم بده بسمه.