2777
2789
عنوان

خلاصه ای از نی نی سایت

130 بازدید | 18 پست

هر روز چند نفر از شوهراشون کتک میخورن،صد نفر خیانت میبینن،چند نفر تو خیابون و راه پله میخوابن،چند نفر از پذیرایی میزبان ناراضین،و در آخر همه از شوهر و فامیلای شوهر ناراضی ان و از خود شوهراشون گلایه دارن

جالبه هیچ کس نیست این کارارو بکنه همه این کارارو میبینن🤣یعنی عاشقتونم نی نی سایتیا🤣🤣هیچ کس کارای بد خودشو نمیگه🤣

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول . البته تا هفته دیگ تاپیک زلزله ایرانم رو بورسه

‌زلزه ایران قضیش چیه مگه؟؟

لایک نکن😐اگه لایکم کردی شک نکن که فحش میخوری از من گفتن بود😑اگه یه موقع دیدین من دارم تو نی نی سایت ول میچرخم حتما دعوام کنین چون باید اون موقع درحال درس خوندن باشم🚶🚶
ایول . البته تا هفته دیگ تاپیک زلزله ایرانم رو بورسه

زلزله؟

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))
‌زلزه ایران قضیش چیه مگه؟؟

مگه میشه نخوای لایکت کنن🥲

یه عده از روابط کم ناراضی یه عده از روابط زیاد ناراضی. چند مدت یه بار میگن حقوق شوهرتون چنده کلا تاپ ...

اره منم دیدم 

مگه میشه نخوای لایکت کنن🥲

عزیـــزم 😃عیب نداره لایکم کن

لایک نکن😐اگه لایکم کردی شک نکن که فحش میخوری از من گفتن بود😑اگه یه موقع دیدین من دارم تو نی نی سایت ول میچرخم حتما دعوام کنین چون باید اون موقع درحال درس خوندن باشم🚶🚶