2777
2789

سلام دوستان… 

من دنبال یه مزون لباس عروس مثل زنبق مشهد تو بیرجندم اما خب خودم زیاد بیرجند نمیرم که پرس جو کنم اگه کسی میشناسه میتونه معرفی کنه!؟ 

ممنون🙂

زنبق ک خیلی گرون میگیره  بیرجندو خبر ندارم چون مشهدیم

آره خییییلی گرون میگه ولی طرحاش خیلی خاص بود 

بعد منم عروسیم به احتمال زیاد شهرستانه نمیدونم چجوری یه شبه لباسو برسونم واسه همون تو بیرجند دنبال همچین مزونی میگردم🤦‍♀️🤦‍♀️

خب تو توی مشهد مزون شیک دیگه مثل زنبق سراغ نداری اونجا هم برم شرایطشونو ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خییییلی گرون میگه ولی طرحاش خیلی خاص بود  بعد منم عروسیم به احتمال زیاد شهرستانه نمیدونم چ ...

نه بخدا من هنوز دنبال مزون نیفتادن اما میتونی یکاری کنی ارایشگاهای مشهد و فالو کنی بعد اونا تمام اتلیه و مزون و ارایشگاع دامادو پیجشونو تگ میکنه ت استوریاشون 

منم از اونجا میبینم ولی رد میشم 

عروسیت کی هس مگه؟

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
نه بخدا من هنوز دنبال مزون نیفتادن اما میتونی یکاری کنی ارایشگاهای مشهد و فالو کنی بعد اونا تمام اتل ...

دو سال دیگه🤦‍♀️😂😂 

ولی چون بیکارم از حالا افتادم دنبال مزون آرایشگاه و اینا😂😂

آرایشگاه های خوبو میگی عزیزم؟! 

دو سال دیگه🤦‍♀️😂😂  ولی چون بیکارم از حالا افتادم دنبال مزون آرایشگاه و اینا😂😂 آرایشگاه ه ...

کاره خوبی میکنی از حالا ب فکر باش تا بهترین ارایشگاه رو بری 

ارایشگاهای خوب مشهد نغمه نگین /مهناز موسوی/نینا احمدی/یگانه هروی /زینب طوسی و خیلی هست اما من بین دو نفر موندم پیجاشونم فالو کردم کاراشونو هرروز میبینم 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
فداتشم چن وقته تو عقدی؟

هنوز عقد نیستیم که 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

واسه جشن عقدم دنبال سالن و مزونم 

ما چهارساله که نامزدیم😂🤦‍♀️

نامزدم تازه رفته سربازی انشالا هروقت بیاد قراره عقد مفصل بگیریم😁