2777
2789
عنوان

روپوش کلاس اول

125 بازدید | 8 پست
سلام.اگه برا اون قسمت لباس مدرسه که شطرنجیه.رنگش گیر نیاد میشه یه رنگ دیگه که شبیه هش باشه دوخت؟مدرسه ایراد نمیگیره؟من برا پسرم میخوام خودم درست کنم.پارچه اش کالباسی رنگه و طرحش خیلی ساده هست .تولیدی میگه ۵٠ میگیرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارا جون فکر نمی کنم اون قسمت شطرنجی زیاد تو چشم باشه. اگه شبیهش گیر آوردی بدوز. منم یه بار این کارو کردم. راستش اگه مدرسه ایراد هم می گرفت اعتنا نمی کردم.چون به نظر خودم کار درستی کرده بودم و زیاد به چشم نمیومد.و معلوم نبود تفاوتش.
ONLY. GOD.
نه بابا چه ایرادی بگیرن منم زمانی که مدرسه میرفتم چون مامانم خیاطی بلد بود همیشه لباس مدرسمو مامانم میدوخت اونوقت همیشه سیر و روشن در میومد سالهای اخر میرفت از تولیدی پارچه میخرید و خودش میدوخت الانم شما برو از تولیدی پارچه بخر که مشکلی پیش نیاد مدرسه ایراد نمیگیره چون منم خیلی خیلی برام پیش اومده متفاوت باشم ولی ممکنه خوده بچت احساس ناراحتی کنه و بین دوستاش از این تفاوت خجالت بکشه چون بچس دیگه درکش نمیرسه که این چیزا اصلا مهم نی منم یه بار مامانم مانتومو دوخت رمان سر استینش متفاوت بود جلو دوستام خجالت میکشیدم صبح از خونه که درمیومدم استینمو میزدم بالا همه میگفتن چرا زدی بالا تو این سرما میگفتم اخه خیلی بلنده قبل خونه اومدن هم تا رو باز میکردم تازه من این کارو تو دبیرستان میکردم بچه دبستانی که دیگه بدتر
نیلوفر جان درست میگی به اینجاش فکر نکرده بودم.بچه ها به این جزییات زیاد توجه میکنن .پس من اگه خوده رنگ رو پیدا نکردم میرم تولیدی.مثلا واسه دخترم حتی اجازه ندادن عکس از روی لباس بگیرم.برا همین واسه دخترم گفتم خودشون بدوزن.واسه پسرم که طرحش ساده بود میخواستم خودم بدرزم ولی حالا که شما اینو گفتی اگه رنگش پیدا نشد میرم تولیدی